torstai 10. elokuuta 2017

Kesä yhtä juhlaa


Miten tää aika on näin taas päässyt vierähtämään aivan yhtäkkiä. Viimeksi olen kirjoittanut kesäkuun alussa tänne ja nyt mennään jo kovaa vauhtia elokuuta eteenpäin. No eniveis, tuntuu, että meidän kesä on ollut yhtä juhlaa juhlan perään. 

Kesäkuun juhlinnat alkoi mun hyvän ystävän kolmekymppisillä Uudessakaupungissa. Juhlia vietettiin mökillä. Ilma oli just täydellinen, aurinko paistoi ja oli lämmintä. Juhlat oli todella rennot ja ihanat. Kävästiin me katsomassa Merefestien zembaloita bar Mugissa. Väkeä oli paljon liikenteessä. 


Uudestakaupungista jouduimme lähtemään jo heti seuraavana päivänä kotiin, koska miehellä oli keikka Pori On The Rock:ssa. Siellä tuli sitten vietettyä lauantaiehtoo. 


Sitten olikin vuorossa mun
 kolmekymppiset. Oli ihanat ja ikimuistoiset juhlat. Melkein kaikki kutsutut pääsivät kanssani juhlimaan. Eli saman katon alla oli monta hyvää ystävää, harvoin näin on. Olin super onnellinen. Työkaverit olivat järjestäneet ohjelmaa juhliini. Oli iloinen yllätys, koska itse en ollut järkännyt mitään. Paitsi karaokea (mitä ei vissiin koskaan saatu toimimaan) ja beer pongia.Juhannusta vietin kahden ystäväni kanssa Porissa. He olivat varanneet hotellihuoneen. Pidimme siellä pienimuotoiset juhannusnyyttärit ja suunnistimme keskustaan.


  Jokavuotinen keskiviikko Jazzit työporukan kanssa kirjurinluodossa oli seuraavaksi vuorossa. Onneksi oli aurinkoinen ilma, joten pääsimme nauttimaan auringosta kirjurinluotoon. Kävimme myös jazzkadulla vähän tanssahtelemassa.

Jazz perjantaina käytiin piipahtamassa miehen kanssa jazzeilla, jonka jälkeen menimme miehen bändin basistin synttäreitä juhlimaan. Ilta jäi aika lyhyeksi meidän osalta, koska miehellä oli aikainen lähtö Tampereelle ystävän polttareihin.

Jazz lauantai. Konsertissa tuli piipahdettu, myöskin kadulla.

Miehen veljen häitä vietettiin Torniossa heinäkuun lopulla. Semmoinen kevyt viikonloppureissu Tornioo ja takaisin.


Huh ja huh. Paljon on menty ja vielä on lisää tiedossa. Onneksi kohta rauhoittuu nää menemiset. Ei vanha enää jaksa. Paitsi huomenna täytyy vielä jaksaa nimittäin mä lähden Turkuun ystävän luokse viikonlopuksi. Aurafesteihin on tarkoitus mennä sekä perjantaina että lauantaina. Voi veljet on luvassa rankka reissu mutta varmasti aivan älyttömän mahrava! Ehkä sunnuntaina vois sit todeta että..

.. TUSKIN TÄLLÄ VARTALOLLA TOISTA SAMANLAISTA KORPIVAELLUSTA SUORITETAAN !

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti