maanantai 24. huhtikuuta 2017

Tuska Torstai Bar Loosessa
Torstaina starttasimme automme Lucaksen neuvolan jälkeen kohti Helsinkiä (Lucas ja Dimmu jäi hoitoon mieheni vanhemmille). Jätkillä oli siellä Tuska torstai bändikilpailu Bar Looseessa. Meidän kyydissä tuli myös bändin rumpali ja basisti plus kaikki kamat. Auto oli aivan täynnä soittokamoja. Bändin laulaja meni Helsinkiin bussilla, ettei tarvinnut mennä kahdella autolla. 

Aikalailla heti Helsinkiin päästyämme jätkillä alkoi sound check Loosessa. Mä menin kans mukaan kuuntelemaan. Loose oli meille kaikille jo ennestään tuttu; vuosi sitten siellä järjestettiin bändikisa, johon Eartheria osallistui. 
Saundien tsekkausten jälkeen kaikilla oli aivan jäätävä nälkä. Seikkailtiin Kampissa ja etsittiin sopivaa ruokapaikkaa (miten se onkaan aina niin haastavaa :D) Lopulta päädyimme syömään Memphis nimiseen mestaan.
Masut täynnä matkasimme hotelliin. Onneksi ei ollut pitkä kävelymatka, koska satoi räntää. YövyimmeYrjönkadun Omenahotellissa. Huone oli muuten jees mutta mun ja mieheni huoneessa oli aivan törkeän kuuma, siis ihan kuin saunassa olisi ollut. Patteri hohkasi aivan täysiä, eikä sitä saanut pienemmälle. Ihan kiva!! Hetken aikaa olin aivan raivoissani mutta sitten oveen koputti tuo ihana tytsy, jota en ollut nähnyt melkein vuoteen! Voi veljet, miten olikaan niin kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumiset. Juttu luisti niin komiasti, että melkein myöhästyttiin keikalta :D


Keikka meni hyvin ja väkeä riitti. Eartheria ei kuitenkaan päässyt kilpailusta jatkoon. Jos kilpailu olisi järjestetty Porissa ja ystävät sun muut tutut ja tutun tutut olisivat päässseet paikalle äänestämään, niin tilanne olisi voinut olla toinen. Mutta tällä erää näin. 


 
Keikan jälkeen tuotiin kamat hotellille ja tässä kohtaa mä sain kuningasidean soittaa hotellin aulan puhelimella asiakaspalveluun. En joutunut kauaa puhelimessa odottelemaan, kun asiakaspalvelija vastasi ja selitin hänelle, miten meidän huone on kuin sauna. En olisi uskonut, että hän samantien katsoisi meille uuden huoneen ja saisimme siirtää tavaramme sinne. No niin kävi ja meitsi oli aivan fiiliksissä. Saimme isomman ja VIILEÄMMÄN huoneen. Voi veljet, ihan mahtavaa palvelua!!!  Huoneen siirron jälkeen suunnattiin vielä Baarikärpäseen laulamaan karaokea. Siellä ei ollut juurikaan väkeä, joten laulaa sai melkeinpä jatkuvasti. Baarikärpäsessä oli eräs aivan multitalentti laulajapoika, ei voitu kuin ihmetellä hänen laulutaitojaan, esiitymistaidoista puhumattakaan. Hän oli kyllä aivan uskomaton tapaus. 
Seuraavana päivänä sitten väsyttikin aika melkoisesti. Onneksi mies oli lupautunut ajamaan takaisin Poriin, en varmasti itse olisi kyennyt siihen. Oli kyllä kiva reissu. 

- Laura 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti