lauantai 4. maaliskuuta 2017

Keittiötason makeoverMä oon semmonen,  että kun jotain saan päähäni, ni sen haluan toteuttaa mahdollisimman pian. Tällä kertaa kohteena oli meen keittiön mustat tasot. Mä sain jostain yhtäkkiä päähäni haluavani tasojen olevan valkoiset. En tosiaan tiedä, mistä tällainen mieleen tupsahti mutta pakko oli saada valkoiset tasot. 

Tasoja ei ollut missään nimessä järkevää vaihtaa uusiin, koska ne olivat hyvässä kunnossa.  Niinpä ajattelin päällystää tasot Dcfix - kalvolla, marmorikuosisella. Lähetin samantien miehelle töihin viestin mun huikeasta ideasta ja sain suostumuksen häneltä tähän muutokseen. Haettiin jo samana päivänä kalvot.

Jo ensimmäisen kalvon kiinnitys yrityksen jälkeen meinasin lyödä hanskat tiskiin. Kalvo oli hankala saada siististi ja siihen jäi ilmakuplia ennemmän kuin laki sallii. Tuntui aivan mahdottomalta tehtävältä. Niinpä oli parasta lopettaa ja mennä nukkumaan. 

Seuraavana päivänä kalvon laitto sujuikin paljon paremmin. Ehkä olin ensimmäisellä kerralla vaan liian väsynyt enkä jaksanut keskittyä. En osaa sanoa kuinka kauan tasojen päällystäminen kesti. Tein sitä pari päivää aina kun vauva otti päikkäreitä. Tänään sain valmiiksi. 

Meidän keittiön tasoihin meni neljä rullaa kalvoa. Olin varautunut kuuteen rullaan eli olin laskenut ihan päi mäntyä ;D mut parempi enemmän kuin vähemmän.  Nuo ylimääräiset rullat voi palauttaa. Lopputulos on parempi kuin osasin odottaa. Olen tyytyväinen.  Mahtavaa, etten heti luovuttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti