sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tästä se taas lähtee

Käytiin viime viikolla pyörähtämässä alennusmyynneillä.  Ei sieltä oikeen mitään tarttunut mukaan. Housut ja paidan ostin. Mun ei pitänyt ostaa housuja, koska toivon mukaan ne on kohta liian isot. Mutta ne oli niin edulliset ja tällä hetkellä mun housuvalikoima on melkoisen suppea näiden ylimääräisten kilojen takia ;D muutamat kesähousut mahtuu vaan päälle. Ulkona on kumminkin pakkaskelit, joten ehkä jotkut paksummat housut oli nyt vaan hyvä ostaa.

Meitsi on nyt niin kyllästynyt siihen, ettei vaatekaapista löydy mitään sopivaa päälle. Eli tuumasta toimeen... Tänään oltiin kuntosalilla. Ekaa kertaa synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä nyt n.1,5kk. Otin aika iisisti ja pienillä painoilla tein. Jälkitarkastus mulla on vasta tän kuun lopulla, jos sit sen jälkeen uskaltaa tehdä täysillä.

Niin ja menin mää ostamaan Fitfarmin Fitmama ohjelman. Se alkaa ens maanantaina eli viikon saan vielä sitä odottaa.  Saas nähdä mimmonen se oikeen on. Innolla odotan sitä. Nyt ainakin on intoa ja motivaatiota saada nää loput (raskaus)kilot pois!! Mulle nimittäin riitti.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti