keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Ristiäiset ovat melkein jo oven takana
Vauvan ristiäisiä vietetään tulevana lauantaina. Onneksi päädyimme pitämään kastetilaisuuden kirkossa, sillä tämä asunto on aivan pommin jäljiltä tällä hetkellä. Ei todellakaan ole jaksamista puunata tätä kämppää juhla kuntoon. 
Edelleen yöt vauvan kanssa menee hieman huonosti. Joten mun pää on niin laho kaikesta valvomisesta. Tällä laholla päällä mä sit yritän muistaa kaiken tarpeellisen  ristiäisiä varten. Ainakin olen muistanut tilata voileipäkakun ja täytekakun, eikö se jo riitä? Itse tein marenkeja tänään ja koristelin keksejä.


Vielä pitäisi vähän miettiä tilan koristelua.  Ja tehdä kauppalista.  Äiti tulee jo perjantaina meille, joten hän saa tarkistaa, että olen muistanut ottaa kaiken huomioon.Suurin ressin aihe mulla oli vielä edellispäivänä se, että mitä mä puen päälleni ristiäisiin.  Onneksi seikkailin viime viikolla Zalandon sivuilla ja löysin sieltä yhen kivan mekon. Pieni jännitys oli, että ehtiikö mekko tulemaan tällä viikolla ja ehtihän se ja oli vielä sopivakin!  Eli sitä ei tarvi enää ressata. Vauvan ristiäisvaatteet on myös valittu. Huh.Ristiäiset alkavat jo klo 11.00.  Eli meen pitäis olla paikan päällä pari tuntia aiemmin laittamassa kaikki kuntoon. Ja sit viel hakee kakut yms. Voi Äääää.. Pitää nousta jo aivan älyttömän aikaisin. En edes halua ajatella, miten se edeltävä yö voikaan pahimmassa tapauksessa mennä!!

Eilen harjoittelin tommosta lettiä, joka nois kuvissa on. Ihan hyvin onnistu mut miten musta tuntuu et lauantaina ei onnistu ;D onneksi tosiaan mun kampaaja äitini sit pelastaa varmasti mun tukkakriisin ja kaiken muunkin kriisin, jos ja kun semmoinen/semmoisia sattuu ilmenemään.

Eli innolla odotamme lauantaita,  heh. Ei ny, siis ihanaa, että vihdoin vauva saa nimen <3

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti