torstai 19. tammikuuta 2017

Nyt tarvitaan teidän kaikkien apuja

Kuva: Cristina Gregori


Olen joskus aikaisemmissa postauksissa  maininnut mieheni soittavat EARTHERIA bändissä. Nyt bändi on päässyt mukaan kilpailuun, josta on mahdollisuus päästä esiintymään Sweden Rock 2017 - festareille. Sinne pääsy olisi aivan huikea juttu jätkille! 

Niinpä pyytäisin teitä kaikkia tämän postauksen lukijoita ystävällisesti käymään äänestämässä allaolevasta linkistä Eartheriaa. Äänestys vie vaan hetken (bändien nimet ovat listassa aakkosjärjestyksessä). Samasta IP- osoitteesta voi päivän aikana äänestää KAKSI kertaa. Ja äänestää voi joka päivä sen kaksi kertaa aina pe 27.1.17 asti.Tässä vielä kopioitu teksti Eartherian Facebook sivulta:

"me ollaan yksi 135 bändistä kisaamassa paikasta Sweden Rock – festareilla! Ensimmäisestä kierroksesta pääsee jatkoon 25 orkesteria ja toisesta 4 pääsee soittamaan festareille. Tämä olisi ihan mahdottoman iso mahdollisuus meille ja teidän avulla meillä on edes pieni mahdollisuus päästä jatkoon! Äänestää voi kahdesti päivässä samasta IP-osoitteesta. Jatkoon pääseminen vaatii aivan hirveän määrän ääniä, joten äänestä, jaa ja kerro tästä kaikille tutuille! KIITOS TUHANNESTI JO ETUKÄTEEN!"


***

En yleensä diggaile mitenkään erityisen paljon bändipaidoista mutta Eartherian bändipaita osu ja uppos muhun. Paidassa oleva kuva ei ollut yhtään semmoinen, mitä usein olen bändipaidoissa nähnyt, (verta, alastomia naisia, pääkalloja, luurankoja, jotain örkkejä, bändin kuva) vaan omasta mielestä  paidan ulkoasusta tuli törkeen magee. Simppeli,  ei mitään liikaa, eikä liian vähän. Ja väritkin on just eikä melkeen!


Mun paidan logon pohjaväri on hieman eri, mitä virallisessa mallissa.  Se on mun paidassa hopean harmaa ja oikeassa versiossa se on harmaa. Imeisesti toi hopean harmaa oli joku painovirhe paholainen, mulle kylläkin mieluisa sellainen, tämmöinen harakka kun olen ;D Tän tekstin alapuolella näkyy paidan virallinen versio.Vasemmalla mun paita ja oikealla virallinen bändipaita.  Ei niissä mitenkää hirmuisesti eroa ole.


Jos joku tykästyi myös kyseiseen paitaan ja haluaa saada semmoisen itselleen, niin ottakaa yhteyttä EARTHERIAN  Facebook sivuilla bändin jätkiin. Paidan hinta on 15e eli ei ole hinnalla pilattu tämä paita.Kiitos kaikille jo etukäteen minulta ja bändin jätkiltä \,,/


- Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti