perjantai 6. tammikuuta 2017

It's cold outside
Hyi samperi, miten kylmä ulkona oikeen on!! Mä oon ollu ihan syväjäässä siitä lähtien, kun tultiin kaupoilta kotiin. Käytiin hakemassa ristiäisiä varten kaikki loput ostokset plus kukat ja sit viel nopeesti piipahdettii Puuvillassa hakemassa pikkuveljelle siisti paita ristiäisiä varten. 


Meil tapahtu täsä edellispäivänä semmoinen kämmi, että öljy loppus. Mä olin vauvan kanssa illalla kaksin kotona ja kämppä alkoi yhtäkkiä viilenemään. Koitin pattereita ja ne olivat kylmät. Ulkona oli kova pakkanen. 

Mies tuli ysin jälkeen töistä kotiin ja meni heti pannuhuoneeseen katsastamaan tilanteen.  Vikavalo paloi öljypolttimessa.  Olettamus oli heti, että poltin on hajonnut, koska öljymittari oli vielä puolessa välissä. Ei ajateltu, että öljy olisi voinut olla loppu.

Mies sai onneksi puhelimen päähän henkilön, joka ammatikseen näitä asioita hoitaa, ja sai häneltä hyvät ohjeet miten toimia. Myös työkaverin mies tuli apuun yöllä. Monen mutkan kautta selvisi tosiaan, että öljy oli loppu ja siten mittari siis rikki. 

Mies lähti yöllä hakemaan kylmäasemalta öljyä, että saatiin asunto taas lämpimäksi. Seuraavana päivänä soitettiin moneen paikkaan ennenkuin saatiin, joku tuomaan öljyä tänne. Kaikkialla oli niin paljon ruuhkaa ja monilta kuultiin sama värssy; "vasta maanantaina onnistuu öljyn tuonti" eihän me missään nimessä niin kauaa voitu odottaa näillä keleillä,  putket olisi jäätynyt,  myös me. 

Meidät ja putket pelasti jäätymiseltä Oil Pori.  Ihanaa palvelua!  Ja muutenkin aivan mahtavaa, kun on ympärillä ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan hädän hetkellä.  Kiitos todella paljon kaikille heille <3


Mulla on nyt paljon levollisempi olo huomisia ristiäisiä ajatellen. Nyt pitäis kaik ol melkeen kunnossa ;D juhlakalu on tänään vähän kiukutellut,  katsotaan miten hän käyttäytyy huomenna.  Ehkä silti enemmän toivon, että tuleva yö menisi hyvin. Aina voi toivoa ;D


- LauraEi kommentteja:

Lähetä kommentti