perjantai 23. joulukuuta 2016

Vaihtoehtoiset joulutortutMä en oo koskaan niin hirveesti välittänyt perinteisistä joulutortuista. Jotenkin se luumumarmeladi ei oo meitsiin uponnut. Omena-kaneli marmeladilla täytetyt joulutortut on huomattavasti parempia omaan makuun. 
Enää itse ei tarvi miettiä tekeekö perinteisiä joulutorttuja, kun tämmöisen "vaihtoehtotortun" ohjeen sain äidiltä. Tää peittoaa joulutortun mennen tullen, siis omasta mielestäni.  Nää on oikeen joulutorttujen aatelistoa.  Omena - kaneli marmeladi + vaniljatuorejuustoa, voi nam!! On muuten maistunut muillekin kuin meille.  Suosittelen kokeilemaan :) 
Me tultii hetki sitten ostoksilta,  oli muuten moni muukin eksynyt samaan paikkaan. Ai että, miten jouluruuhkat onkaan niiin kivoja. Ihmiset sinkoilevat sinne sun tänne ja kaikil o nii hiton kiire. Tekis mieli huutaa kaikil et ottakaa ny hyvänen aika ihan relax.  Joulu tulee ilman ressiä ja kiirettäkin. Täällä on nyt kinkku uunissa ja Dimmu on aivan haltioissaan kinkun hajusta. Ei olis äsken edes lenkille tohtinut lähteä, kun niin piti kinkkua vahtia. Sille tulee kyl pitkät tunnit. Voi pientä. Vauva nukkuu. Joulubiisit soi. Äiti touhuaa keittiössä (tuli meille joulun viettoon <3),  mies lähtee hakemaan kohta mun pikkuveljen meille ja itse mietin meniskö päikkäreille vaiko ei, en millää malttaisi mennä ;D Eli tämmöstä tänne. Rentoon olemista :)Yritettiin tossa joku päivä ottaa hieno joulukuva. Vauva oli aivan erimieltä asiasta meen kaa. Noh, siitä tuli nyt hieman erilainen, mitä ajatuksissa oli ;D

Rauhallista ja kiireetöntä joulua kaikille <3 nauttikaa hyvästä ruoasta ja seurasta!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti