lauantai 5. marraskuuta 2016

My Babyshower


Viikko sitten lauantaina mut yllätettiin niin täydellisesti. Oltiin mieheni kanssa sovittu jo ajat sitten, että menisimme ystäväpariskunnan luokse viettämään kyseisenä päivänä peli-iltaa. En osannut lainkaan arvata, että pääni menoksi oli suunniteltu aivan jotain muuta. 

Olin nukkunut edeltävänä yönä todella huonosti ja mun olo oli lähtiessä aivan hirveä. Oli todella hilkulla, etten perunut menoa. Onneksi en perunut!!! 

Ajaessamme ystäväpariskunnan luokse huomasin lähistöllä yhden ystäväni auton. Ihmettelin ääneen miehelleni, että miksi ihmeessä ystäväni on täällä päin Poria ja että pitää laittaa hänelle viestiä, kun vaan perille päästään.  En siis tajunnut yhtään mitään vieläkään, mitä oli edessä. Astuessani sisään eteiseen näin katossa olevat ilmapallot. Siltikään en vielä tajunnut mitään, vaan luulin ilmapallojen olevan ystäväni lapsenlapsen vierailun jäljiltä. Kunnes katsoin eteisestä keittiöön ja siellä oli kaikki <3 tajusin vihdoin, että näähään on mun babyshowerit!!!!Olin siis niin ällikällä lyöty.  En ymmärrä, miten mut saatiin niin hyvin höynäytettyä, etten osannut mitään aavistaa!  

Alkushokista selvittyäni olin hyvin kiitollinen.  Ihanaa, kun on tällaisia ihmisiä ympärillä, jotka ovat jaksaneet nähdä kaiken sen vaivan meitä varten. Huh. Olen kiitollinen kaikille. Kiitos todella paljon! Päivä oli huippu ja kivoja juttuja oli meidän päänmenoksi keksitty. Mieheni osallistui myös juhliin, mikä oli tosi huippu juttu. Hänkin sai nauttia siitä kaikesta. Kumminkin raskausaikana mies jää hieman taka-alalle, kun kaikki kyselee naisen voinnista koko ajan kaikkea. Ja mies joutuu myös kestämään kaikki naisen valitukset sun muut hormoniheitot. Siksi musta oli niin mahtavaa, kun hän sai olla mukana juhlissa :) Saatiin niin paljon kaikkia tarpeellisia lahjoja,  ihan kuin meidän ajatukset oltais luettu, että mitä vielä meiltä puuttuu. Ollaan hyvin kiitollisia kaikesta!! Aivan mahtavaa. Kivat muistot jäi päivästä. 


Dimmu ei osallistunut juhliin ja päätti siitä osoittaa selvästi mieltään. Bustedt!

- Laura

1 kommentti:

  1. Ihanaaihanaaihanaa, Sinulle, yllätetylle ja teille kaikille... ajatuksin mukana, sielläkin. Kyllä oli taitavat järjestäjät asialla. :) :) :) t. anoppi <3

    VastaaPoista