torstai 6. lokakuuta 2016

Babys first playmat / PikkuVanilja

Eilinen oli hyvä päivä.

Saatiin todella hyviä uutisia äitiyspoli käynnillä. Supistukset sun muut epämääräiset kivut eivät ole aiheuttaneet mitään kohdunkaulalle, (ilmeisesti mittavirhe neuvolassa) eli MUN EI TARVI LEVÄTÄ!!!!!! Mä saan liikkua ja touhuta ja tehä kaikkea, mitä vaan pystyn. Edelleen mulla on päivittäin koviakin kipuja mutta hyvä tietää, ettei ne ole semmosia, mitkä voivat edesauttaa vauvan syntymistä etuajassa. Vauva painaa tällä hetkellä n. 1750g. On jännä ja hyvin outoa ajatella tuolla masussa oleskelevan melkein Dimmun kokoinen möhkäle (Dimmu painaa 1900g)

Olin niin iloinen ja helpottunut äitiyspoli käynnin jälkeen, mentiinkin siitä suoraan vähän shoppailemaan Puuvillaan. Shoppailut jäi kuitenkin hyvin lyhyeksi, koska sovimme lounastreffit miehen veljen ja hänen kihlattunsa kanssa. Kävimme lounaalla jäähallin lounaspaikassa, jossa ei oltu vielä koskaan käyty. Ruoka oli ihan hyvää mutta eipä siitä mikään ykkös lounaspaikka silti tule. 

Lounaan jälkeen jatkoimme porukalla matkaa autokauppoihin ihastelemaan uusia autoja. Meillä on edessä auton vaihto, koska tarvitsemme tilavamman auton. Juken tavaratila on niin olemattoman pieni, ettei sinne mahdu esim vaunut. Eli hankalaksi menisi. Siksi siis käytiin katsastamassa potentiaalisia vaihtoehtoja. Ja olihan niitä.Päivä huipentui siihen, kun hain postista tilaamani vauvantarvikkeet. Löysin muutama kuukausi sitten  Nanna Karalahden blogin kautta Pikkuvanilja nettikaupan. Nettikaupassa myydään vaaleansävyisiä vauvantarvikkeita ja mä olin samantien aivan myyty. Kaikki näytti niin mielettömän hyvältä ja kauniilta.
Monena päivänä seikkailin nettikaupan sivuilla, ihastelin ja lisäilin tuotteita ostoskoriin, mutten kuitenkaan laittanut tilausta eteenpäin. En tiedä miksi. Ehkä halusin odottaa raskauden kuluvan vielä hieman pidemmälle.


 Tämän viikon maanantaina päätin kuitenkin vihdoin ja viimein tilata jo pitkään katselemani tuotteet. Valitsin vauvalle ihanan muhkean mamas&papas leikkimaton, tähti soittorasian ja pupu helistimen. Kaikki tilaamani tuotteet vastaavat 110%:sti odotuksiani ja ovat aivan yli täydellisiä. Varsinkin toi ihanan muhkea leikkimatto, voisin vaan tuijottaa ja hypistellä sitä. Se on UPEA! ja niin pehmeä. 


Kyllä ton päällä vauvan kelpaa köllötellä. Dimmu oli myös ihan fiiliksissä tosta mutta eihän se saanut kuin kaukaa ihastella noita roikkuvia pehmoleluja. Se taisi ottaa nokkiinsa, kun jouduin monesti kieltämään sitä pois leikkimaton luota. Ja niinpä se alkoi repimään pakkauksen pahvia, oikee riiviö.

Nettikauppaan jäi vielä monta ihanaa tuotetta mieltä kaivertamaan, joten uskon jatkossakin vierailevani sivustolla. Toimitus oli mielettömän nopea; tilasin maanantaina tuotteet ja sain ne keskiviikkona. Toimitus oli myös ilmainen.Pisteenä iin päälle oli vielä tilauksen mukana tullut suklaarasia!!?!? Tällaiselle raskaana olevalle makeahirmulle toi oli vallan mieluisa yllätys. Voi veljet. Käykää ihmeessä ihastelemassa PikkuVaniljan nettikaupan tarjontaa. Nettiliikkeen ylläpitäjä on suomalainen, joten oli kiva tukea suomalaista yrittäjää. Mä olen kaikin puolin tyytyväinen. 

Eilinen oli mahtava päivä <3

- Laura  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti