perjantai 21. lokakuuta 2016

Äitiysloma
Mulla alkoi tänään virallisesti äitiysloma. Lomaa täsä ollaan vietetty jo jokunen viikko sairausloman ja syysloman merkeissä, joten eipä mammaloman alkaminen mitään sen erikoisempaa fiilistä nostattanut. Ainoo tietty, et mukavaa, kun sairauslomalla ei tarvitse enää olla! Tehtävää olis vaikka ja mitä mutta voinnin mukaan täytyy mennä. Edelleen on kaikkia erinäisiä vaivoja, valitettavasti, ja päivä kerrallaan tässä mennään.Postaukset kuvat ovat viime lauantailta. Oltiin katsomassa Eartherian keikkaa Baarikaapissa. Muutama tunti ennen keikkaa olin ihan varma, etten pääse keikalle. Mulla oli sillon niin paha ja jotenkin myös tosi ahdistava olla. Vauva ilmeisesti oli niin ylhäällä ja siksi hengittäminen oli melkoisen vaivalloista. Ja kyllä, myös pahoinvointi on hiipinyt takaisin... blaah.. onneksi ei niin kamalana, mitä alkuraskaudessa. No eniveis, onneksi mun vointi koheni illan aikana, joten pääsin keikalle.
Keikan jälkeen tultiin tänne meille viettämään loppu iltaa/yötä. Jätkät pelasivat monta tuntia Beer pong juomapeliä ja meno olikin sitten sen mukaista. Ilta oli hauska ja jopa mäkin jaksoin valvoa pikkutunneille asti.
Äsken hain äitin linja-autoasemalta. Hän tuli viikonlopun viettoon meille.  Tän illan ohjelmaan kuuluu tietysti pian alkavan Vain Elämää ohjelman katsominen ja luulen, että melko pian sen jälkeen kutsuu sänky. Huomenna taas uusi päivä ja uudet kujeet.

- Laura   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti