sunnuntai 28. elokuuta 2016

Tähtikuosia ja sisustamistaVoihan sunnuntai, on ollut niin vetelä päivä vähän niinkun pakon sanelemanakin. Piristys on tuo yks karvapallo, jonka katsomiseen ei ikinä kyllästy. Nytkin se pyörii tosa matolla ja jahtaa omaa häntäänsä. Välillä kellahtaa selälleen tassut kattoa kohti ja yrittää tällä tavoin saada häntäänsä kiinni. Voi parkaa, kun häntä on niin lyhyt, ettei siihen oikein ylety millään. Se on kyllä niin suloinen leikkiessään tossa. 

Löydettiin Dimmulle täydellinen peti Mustista ja Mirristä. Harmaa tähtikuosinen pehmeä peti, jossa sen on hyvä loikoilla ja leikkiä leluillaan. Hieman epäröin, miten tuo ottaisi pedin vastaan (lue: ettei peti olisi heti täynnä miljoonia pieniä hampaanjälkiä) mutta se oli samantien ihan myyty pedistään ja vei lelunsa sinne. Eli missään nimessä turha ostos se ei ollut. Onhan se sitä nyt välillä riiviökohtaus puuskissaan purrut mutta kieltämisellä on sen lopettanut.  Huomenna viedään Dimmu ensimmäiselle rokotukselle, saas nähdä kumpaa sattuu enemmän, mammaa vai Dimmua. Rokotusaika oli alunperin viime torstaina mutta sairaustapauksen vuoksi eläinlääkäri joutui siirtämään ajan. Nyt siis uus yritys! 

Mitäs muuta tänne... no mulle on iskenyt kunnon sisustusvimma (mies on tästä hyvin innoatunut!). Eikä auta yhtään se, että kun jotain saan päähäni, niin se pitäis saada heti tänne nyt tällä sekunnilla. Ja niinpä tällä viikolla on kotiin rantautunut uudet verhot, kattokruunut ja sängynpääty. Muutama peili myös haettiin ja yöpöydät. Yöpöydät vaativat tuunausta ja nyt tarttis joku päivä alkaa niitä tuunailemaan. Vielä en ole aivan varma haluanko niistä kokonaan valkoiset vai yöpöytien tason marmorikuosiseksi.  Kauheen suuria päätöksiä, eikö ;D sit olis viel monta muuta miljoonaa sisustusjuttua mielessä, jotka vaan pitäis toteuttaa. Pitäis vaan saada tuo toinen kakslahkeinen yhtä innostuneeksi. Eiköhän se onnistu :D 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti