sunnuntai 7. elokuuta 2016

Porispere 2016
Nyt se vihdoin koitti, Porispere. Sitä oltiin odotettu syystä, että Eartheria pääsi sinne esiintymään voitettuaan porilaine bändi - kilpailun. Mieheni soittaa siis kyseisessä bändissä, joten oli selvää, että tänä vuonna Porispere viikonloppu on saatava töistä vapaaksi. 

Menimme alueelle jo perjantaina kuuntelemaan mm. Sannia ja Stam1naa. Molemmat vetivät hyvän keikan. Lähdimme kotiin jo joskus klo: 22.00, koska aamulla oli aikainen herätys. Olisin halunnut jäädä vielä katsomaan Roope Salminen & koirat bändin keikan mutta he esiintyivät vasta puolen yön jälkeen. Ehkä joskus toiste. 

Lauantaina oli meille se Porisperen pääpäivä, (monille varmasti se on vasta tänään, cheekin ja Tuiskun takia) koska kauan odotettu Eartherian keikkapäivä vihdoin koitti!!! Sitä oltiin odotettu kuin kuuta nousevaa. Vaikka Eartherian esiintymisaika oli jo klo: 14.15, oli ihmisiä saapunut melkoinen määrä keikkaa katsomaan. En tiedä jännittikö bändin jätkiä keikka mutta mua ainakin jännitti ;D turhaan silti, koska kyllähän nuo jätkät veti mielettömän keikan, väki tykkäs ja meininki oli hyvä!!

Keikan jälkeen käytiin bäkkärillä syömässä, oli hyvää sapuskaa. Syömisen jälkeen jätkillä alkoi haastattelu ja mä chillailin alueella kaverin, miehen veljen ja hänen kihlattunsa kanssa. Alueella oli rajallinen määrä istumapaikkoja, joten jossain kohtaa jalat huusi hoosiannaa siitä seisomisen määrästä.  

Onneksi bäkkärillä oli vapaita istumapaikkoja, (tai no, mitä ny vallotettiin vahingossa Children Of Bodomille varatut penkit, hups... siinä tovin vietimme aikaa syöden ja juoden, kunnes tajusimme kysyä asiasta. Vähin äänin vaihdoimme pöytää ;D) joten siellä sai aina lepuuttaa jalkoja. Tämä oli mun eka kerta festarin bäkkärillä ja meininki oli varsin mainio. Sai hakea juomia ja ruokaa, niin paljon kuin uppos, ja pojillehan uppos ;D mä olin kuskina, joten limsa ja vischy linjalla mentiin. Bäkkärin hyvä puoli oli myös se, ettei vessoihin tarvinnut jonottaa!! Oli jotenkin epätodellista nähdä samassa tilassa esim klamydia plus monet muut lauantaipäivän esiintyjät. Tavallisia ihmisiä hekin ovat, tosiaan :DItse katsoin pari biisiä Children Of Bodomin keikasta ja lähdin kotiin. Jätkät jäivät katsomaan keikan loppuun. He päättivät ottaa vielä viimisen ilon irti illasta ja menivät bäkkärille saunomaan. Ei voi muuta sanoa, kun olipas melkoinen kokemus kaiken kaikkiaan tuo eilinen päivä. Uskon, että niin se oli myös bändin jätkille, kuin myös kaikille meille aveceille. Mahtava aurinkoinen päivä! Ja sainpa mäkin kuulla semmotteen lyhkäsen ylläri spiikkauksen Porisperen toiselta juontajalta ennen Eartherian keikkaa. Se on hieno tunne se, kun juontaja kysyy lavalta missä olen siellä väkijoukon keskellä! Sieltä sitten viitoin ja kaikki tietenkin kääntyivät katsomaan mua, ihanaa olla huomion keskipisteenä, NOT! että kiitosta vaan Julle ;D .... mutta hyviä muistoja jäi.Tänään olis ollu Cheekin ja Tuiskun keikat. Mutta ei vaan millään jaksettu lähteä enää alueelle, joten ne jäi nyt näkemättä. Ei vanhat enää jaksa x)  

-Laura 

  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti