tiistai 30. elokuuta 2016

Almost all black

Selailin kännykästä vanhoja kuvia ja huomasin pari asukuvaa, jotka on vallan jäänyt postaamatta tänne. Tässä niistä ensimmäinen.


Maxidress - Thailand
Shoes - Tommy Hilfiger
Jacket - H&M
Bag - Love Moschino


Tämän asukokonaisuuden kanssa olin lähdössä katsomaan mieheni keikkaa. Ehkäpä siksi niin tummanpuhuva asu ;D yleensä mä miellän itselläni paljon värikkäämpiä asuja mut ny oli selkeästi valittu metallimusiikkiin sopivaa kledjua päälle. Vaikka olenhan mä joskus talsinut täysin pinkki mekko päällä metalliluolaan mut who cares, thats me! Huomasin kuvia katsellessa mulla olleen selkeästi paha tukkakriisi ennen lähtöä!!! Lettiin lopulta päädyin ja noita kuvia katsellessa se oli kaikista paras vaihtoehto. Hitsit, miten naisen elämä voi välillä olla hyvinkin hankalaa.
Ja tiettekö mitä? Kaiken tän huippuna, suorastaan kirsikkana kakun päällä, oli se, etten edes ikinä päätynyt sinne keikalle asti!! Kyllä, kaikki tämä vaiva, kriiseily yms, TURHAAN! Aivan turhaan. Vointi silloin päätti toisin ja maximekko vaihtuikin melko hätäsesti yöpaitaan. Että näin. Mut asu tuli sentään kuvattua, heh.


 - Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti