sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Kesäkuun kuulumiset

Miten aika kuluu näin nopeasti?!! Edellisestä postauksesta on kulunut ikuisuus. Tässä on ollu jos jonkinmoista kiirettä, etten ole ehtinyt kirjoittamaan oikeastaan missään välissä kuulumisia tänne.


Kesälomaa vietettiin koko toukokuu ja nyt ollaan melkein kuukausi töitä painettu loman jälkeen. Melkein voisin olla uuden loman tarpeessa, koska koko kesäkuu ollaan mennyt semmosta haipakkaa että huh huh. Kiireen syynä (positiivisena semmoisena) on talo, jota olemme remontoineet. Eli päivät ovat menneet aamulla töissä ja heti töiden jälkeen talolla. Eipä tässä oikein muuta ole ehtinyt tekemään kuin töitä ja remonttia. Mutta en valita. On ollut kiva ja aivan mahtava nähdä, kun pinta vaihtuu mieluisammaksi meidän valitsemien tapettien ja maalien jälkeen. Talo oli ihan hyvä ennen remonttia mutta nyt se on täysin meidän näköinen. Onneksi mitään suurempia remppoja (esim kylpyhuone, keittiö) ei tarvinnut tehdä, koska entinen omistaja oli hyvällä maulla ne remontoinut.
Saimme remontin valmiiksi viime maanantaina (listat vielä puuttuu ja säilytyskaapit). Tiistaina pakkasimme vuokrakämpän tavarat ja keskiviikkona teimme muuton muutamien apukäsien voimin. Torstaina heräsimmekin oikein kunnon sekasorron keskeltä; muuttolaatikoita ja jätesäkkejä oli siellä sun täällä. Eihän siinä muu auttanut, kuin alkaa purkamaan laatikoita ja jätesäkkejä kaappeihin. Mä en vaan mitenkään pysty asumaan muuttolaatikoiden ja jätesäkkien keskellä. Saimme päivän aikana melkein kaikki purettua. Hyvä me!
Perjantaina töiden jälkeen miehen vanhemmat ja veli tulivat meille viettämään juhannusta. Pojat grillasivat takapihalla. Grillaus ei sujunut kuitenkaan aivan oppikirjan mukaisesti. Pallogrilli ei tahtonut millään syttyä ja ruuan saaminen pöytään tuntui hyvin kaukaiselta asialta. Ei siinä muu auttanut kuin paistaa osa pihveistä pannulla :D että näin. Jos ens kerralla menis paremmin.Huomenna pitäis mennä vielä siivoamaan vuokra-asunto ja sit sais kokonaan jättää taakse sen asunnon. Yhtään en kaipaa tällaisilla ilmoilla kerrostaloon asumaan. On aivan mahtavaa, kun on oma piha. Paitsi nurmikon leikkuu eilen sai mulle aikaiseksi semmoisen allergisen reaktion, että mun piti jättää leikkaaminen kesken. Mies jatkoi siitä mihin mä jäin. Mulle siis mahdollisesti luvassa vapautus siitä hommasta ;) ehkä kuitenkin uhmaan vielä omaa allergiaa ja yritän uudestaan.... siedätyshoitoa :D
-Laura


  


2 kommenttia:

  1. <3 <3 <3 <3 <3 <3 Te olette niiiiin ahkeria ja onnellisia ja valoisia ja rakkaita <3 t.me

    VastaaPoista