lauantai 28. toukokuuta 2016

No ne naamiaiset

Ei se kultapeli mennykään ihan niin kuin olin ajatellut. Otti kyllä päähän melkoisen paljon mutta parempi voitti, ei sille maha mitään. 

Mutta asiaan ... viikko sitten vietettiin porukalla naamiaisia. Teemana oli Marvell ja DC Comics. Niinkuin jo aiemmin kirjoitin, itse en panostanut omaan asuuni juurikaan, koska en ollut varma osallistumisestani. Sain kuitenkin kyhättyä mielestäni ihan jees lookin naamiaisia varten vaatekaapin sisällöstä. Olin joku vaaleanpunainen (yllätys) yliöveri-ihmenainen ;D Mies panosti asuunsa hieman enemmän hankkimalla hulkpaidan. Se oli aika mahtava x) myös monet muut olivat hankkineet itselleen aivan mahtavia asuja. Ilta oli mukavan rento. Me lähdettiin kotiin puolenyön aikoihin, koska mulle iski aivan tajuton väsy. Hitsit, miten hölmöltä tuntui talsia kotiin niissä kuteissa, onneksi oli hämärää eikä matka ollut pitkä.
 


Tässä vielä koko poppoo. Aikas mahtava ryhmärämä meitä oli paikalla :) !! 

Ny tarttis alkaa valmistautumaan Pori On The Rocksiin. Tapahtuma on jo kovaa vauhtia käynnissä mutta  miehen bändi soittaa kyseisessä tapahtumassa vasta puolen yön jälkeen, joten eihän tässä vielä kiire ole mihkään x) olishan se tietty kiva nähdä muitakin bändejä, joten taidan nyt jotenkin yrittää jaksaa raahautua laittamaan itseni kuntoon! 

-Laura  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti