maanantai 11. huhtikuuta 2016

Minnihiiri Reebokissa


Pikamoit!! Maanantai, aurinko paistaa, linnut laulaa ... ja lapset kirkuu koulun pihalla. Asutaan lähellä koulua ja välituntisin kuuluu melkoista meteliä ulkoa :D voi veljet, miten niistä lähteekin niin paljon ääntä ja välillä se ulosanti ei ole mitään kaikista siisteintä. Tänäänkin joku huusi monta kirosanaa putkeen. Toivottavasti sai kunnon suunpesun saippualla.

En jaksanut eilen suihkun jälkeen kuivata hiuksia, joten kiedoin ne yöksi sykerölle päänpäälle. Aamulla hiukset avatessani peilistä katsoi pyryharakka. Hiukset oli aivan pörröset ja kamalat. Noh, minäpä käytin sitä hyväkseni ja väsäsin tommoset nutturat - tsadaa, ehkä vähän siedettävämmät, paitsi noi latvat, mutta ei nyt kaikkea voi saada x) näillä siis mentävä.

Kuvien vetskaritakki on vanha kuin taivas. Muistaakseni yläasteella ollessani olen sen hankkinut eli jokunen vuosi sitten. Monta kertaa olen meinannut heittää sen pois mutten ole raaskinut. Tää on just hyvä kotipaita <3 tuo muistoja mieleen ajalta, jolloin mentiin kaverin kanssa liittymään pesäpallojoukkueeseen vain ja ainoastaan sen takia, että päästiin joukkueen mukaan pesisristeilyille. Että semmosta.

Hyvää maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti