perjantai 18. maaliskuuta 2016

Emergenzaa ja viiskytveebileitä
Viime viikonloppu vierähti aivan älyttömän nopeasti, kivaa tekemistä riitti. Perjantaina lähdettiin hyvissä ajoin ajamaan Helsinkiin. Matka taittui muuten vallan mainiosti mutta Helsingin keskustassa oli aivan mieletön ruuhka. Jouduimme odottamaan tunnin ruuhkassa ja kaikki tämä sen vuoksi, että ajoimme parkkihallin ohitse noin 10 metriä, ketuttiko, KYLLÄ!!!


Hmmm, mitä tähänkin nyt sit sanois ;D ei ihan kaikista magein hotellihuone - elämys 

Yövyimme Arthur hotellissa ja veikkaan yöpymisen jääneen viimeiseksi. Ei vaan jotenkaan ollut mieluinen hotellielämys. Emme reissun aikana juurikaan hotellihuoneessa ehtineet aikaa viettämään, kun koko ajan oltiin menossa joka suuntaan. Hotellilta oli reilu kilsan kävelymatka keikkapaikalle ja matka tuli hyvinkin tutuksi tuon päivän aikana.
Jätkien hotellihuone, täys kaaos mutta paaaaaaljon mukavampi huone, mitä meillä

Jp puuttuu kuvasta
Keikkapaikkana oli Bar Loose. Muuten ihan kivan tuntuinen mesta mutta alakerta oli kuin sauna. Mentiin paikalle jo hyvissä ajoin Eartherian jätkien kanssa. Illan aikana esiintyi monta bändiä. Kyseessä oli Emergenzan bändikilpailu. Jätkät soittivat toisiksi viimeisinä. Äänestää sai kahta bändiä ja äänestys tapahtui kännykän välityksellä. Eartherian pääsy jatkoon jäi kahdesta äänestä kiinni. Siis niin pienestä oli kiinni!!! Eli aika hyvin ulkopaikkakuntalaiseksi bändiksi. Hiukan jätkiä harmitti. Keikka kuitenkin meni tosi hyvin, jengi diggas ja oli messissä.
Harmitus unohtui kuitenkin melkoisen pian, kun päästiin kamojen kanssa hotellille ja sieltä karaokebaari Pata Ässään. Olipas se baari muuttunut viime näkemältä. Mun serkku ja hänen vaimonsa liittyi meen seuraan. Oli mahtava nähdä heitä!! Pata Ässässä vietettiinkin loppu ehtoo/yö ja yön pikkutunneilla raahauduttiin hotellille nukkumaan.

Yöunet jäi todella vähäiseksi, koska hotelliaamupalalle oli tietenkin pakko päästä. Aamupalan jälkeen matkattiinkin jo takaisin Poriin. Mulla oli melkoisen väsynyt matkaseura.

Kotona oli pakko ottaa hetken välikuolema (siis todella pikainen, koska olimme kotona vähän vaille neljä ja kyyti tuli puoli kuudelta). Nopee laittautuminen ja tsädää, taas oltiin valmiina menemään.

Työkaverin 50 v bileet vietettiin Kyläsaaren kylätalolla. Vaikka aluksi olin aivan poikki Helsingin reissusta, niin hyvin siinä vauhtiin taas pääsi. Pippalot olivat oikein onnistuneet. Meillä oli todella mukavaa. Kaiken kruunasi karaoke, sitä tuli hoilattua koko ehtoo. Ja ilotulitus oli aika jees myös. Puhumattakaan juomatarjoilusta. Kaikinpuolin mahtava ilta oli.
MÄSSYYY !!! JA ME OLLAAN KARKKILAKOSSA. hitto oli hankalaa x)) mutta tästäkin selvittiin 
Sunnuntaina nukuttikin sitten kolmeen asti ;D ei vanha enää oikein meinaa jaksaa. Onneksi mulla oli vapaapäivä vielä maanantaina, niin rankka mutta mahtava viikonloppu oli takana.
- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti