keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Talvinen lomapäivä

Mulla on selvästi joku sisäinen herätyskello, joka herättää mut aamulla kahdeksalta. Manun kanssa taaperrettiin taas kaksin aamulenkki. Kerrankin mulla oli niin paljon vaatetta päällä, etten palellut. Manu yllätti mut ja päätti tallustella lenkin ripeään tahtiin (usein sen kanssa lenkkeily on semmoosta rauhallista, välillä tuntuu et etanakin menis nopeempaa).Lenkin jälkeen päätimme Manun kanssa, että miekkonen saa luvan myös herätä. Popsimme aamupuurot ja lähdimme salille. En edes muista, milloin siellä viimeksi oltiin.  Lähteminen oli melkoisen hankalaa, en olis millään viitsinyt/jaksanut lähteä. Treenin jälkeen oli voittajafiilis, onneksi lähdettiin. 


Iltapäivällä oltiin porukalla miehen veljen ja hänen tyttöystävän luona kahvilla. Oli hyvä syy laittaa muuta vaatetta päälle, kuin toppapuku. Oon jo niin kyllästynyt siihen. Mutku ei oikee tarkene muilla vermeillä tuolla ulkona. Nyt uhmasin säätä ja laitoin farkut - palelin. Kannattiko - kyllä. 
Kaikenkaikkiaan mukava päivä ollut. Huomenna tarkoituksena on mennä aamusalin kautta Uuteenkaupunkiin. Käydään siellä äiskän kampaamossa fiksaamassa hiukset kuosiin. 

- Laura
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti