keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Piparia ja glögiä

Viikko sitten pidettiin ystävän kanssa piparien leivonta - ilta. Leivottiin ja koristeltiin piparit. Hauskaa puuhaa semmonen näpertäminen. Tosin aika yksinkertaiset koristelut tuli, koska mä muistin aivan väärin tomusokerin määrän. Eipä siis saatu tehtyä mitään hienoja kuorrutus koukeroita, vaan piti tyytyä pelkkiin karkkeihin. Löydettiin niin mageet piparimuotit Clas Ohlsonilta, heti oli niitä testattava.
Jotta pääsimme oikein kunnon joulufiilikseen piti glögiäkin maistella. Ja maistelut johti siihen, että päädyimme laulamaan jonkin ajan kuluttua karaokea Tulli baariin. Mulla oli jo ennen laulamista kurkku karhea ja siinä laulaessa ääni sitten lähti kokonaan. Ei hitto ol semmostakaa ennen lavalla käyny. Kamalaa. Onneksi en ollu lavalla yksi. Kyllä se ääni sieltä hetken päästä palautui mutta laulaa en enää pystynyt. Siitä päivästä lähtien olenkin ollut aivan kaameessa köhässä. Tuntuu, et keuhkot lähtee pellolle, ko yskin. Ehkä ei ollut viisasta lähteä lauleskelee. Jälkiviisaus on sitä parasta. 
Mulla alko nyt kolmen päivän vapaat ja paljon on ohjelmaa tiedossa. Kello on jo vaikka mitä ja nukkumas olis pitäny ol ajat sitten, koska huomen olis aamulla aikaisin lähtö Tampereelle shoppailemaan. Tuntuu vaan, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti