perjantai 4. joulukuuta 2015

Pikkujouluissaa, pikkujouluissaaViikko sitten vietettiin meen työpaikan pikkujouluja. Mun pikkujouluasuna toimi pikkumustan sijasta vähän pidempi musta. Löysin Porin Maanalaisesta mustan maximekon ja se oli oikein passeli juuri noihin kekkereihin. Saas nähdä vedänkö sen niskaani taas seuraaviin pikkujouluihin, jotka olis tiedossa ensi viikolla. H&M:sta mukaani tarttui toi punainen bleiseri.  


Saunatilojen sijasta tänä vuonna nämä kekkerit vietettiin yhden työkaverin luona. Hän oli myös loihtinut meille aivan taivaallista joulusapuskaa yhdessä miehensä ja ystävänsä kanssa. Oli ehkä parasta jouluruokaa ikinä. Ruokaa oli jos jonkinmontaa sorttia. Kaikki söivät itsensä ihan ähkyyn. Kolmikko oli nähnyt kovan vaivan ruokien laitossa. Ja voi veljet, miten tunnelmalliseksi he olivat kotinsa laittaneet. Ei voinut muuta kuin ihastella. Lämmin fiilis tuli heti ovelta asti.
Tietysti pikkujouluissa lahjat jaettiin. Aina yhtä jännittävä hetki x) usein lahjat ovat hyvinkin nestemäisessä muodossa mutta tällä kertaa ei ollutkaan.


Kertakaikkiaan upea ilta oli. Toistan itseäni, kun sanon tämän mutta on meillä vaan niin mahtava työporukka <3 kiitos kaikille illasta!!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti