maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulumieltä etsimässä
Tää pimeys on aika riipivää. Puhumatta sateesta. Tänään sentään oli kuiva keli. Oikein piti aamulla koiralenkille lähtiessä katsoa ulos pariin kertaan, ennenkuin uskoin silmiäni, ulkona ei satanut!!!

Tänään just puhuttiin ystäväni kanssa, ettei joulufiilistä ole pätkän vertaa. Ajatella, että jouluaattoon on 10 päivää, siis what?! Kymmenen päivää. Tosiaan. Mää oon yrittänyt kaikin tavoin saada itselleni joulumielen. En ole onnistunut, vielä.Oon jo ajat sitten hyökännyt pimeyttä vastaan erilaisilla valohärpäkkeillä. Kuusi on laitettu valmiiksi ja muutenkin varastosta kannettu kaikki joulukrääsä asuntoon. Hankin jopa joulukalenterit. Mutta ei, ei auttanut, joulufiilistä ei tullut.


Vietettiin meillä pikkujouluja perjantaina. Olis luullu jouluruuan tuoksun saavan joulufiiliksen aikaiseksi tai edes ruuan laiton yhteydessä kuunneltujen joululaulujen mutta ei. Muistoja kuuntelemani joulubiisit toivat mutta ei kunnon joulufiilistä. Se nyt puuttuu täysin.

Tän kaiken takana on pakko olla se lumettomuus. Ihan pakko. Jos olis lunta, olis fiilis aivan saletisti erilainen. Joten lumi voisitko tulla.

Mimmonen fiilis teillä on? Onko joulumieli löytynyt?

- Laura

2 kommenttia:

  1. On Teillä kaunista ja Manukin ihmettelee mitä kaikkea valoa ja hehkuvaa ja maistuvaista...luntakin odotettavissa...sanovat, lastenohjelmat tv:stä ja pari pakettia kuusen oksille, piparkakkulinnan rakentaminen ja kyllä ne päivät siitä joulunmakuisiksi tulee... ja aattoaamuna sitten vasta niitä lahjoja rapistellaan.... <3 <3 <3 t.tiitu

    VastaaPoista