lauantai 21. marraskuuta 2015

Porilaine bändi 2015 - kilpailu

Olin taannoin avustamassa Eartheria bändin musavideon kuvauksissa. Mulla oli huikea rooli kameran play nappulan painamisessa. Juuri tarpeeksi helppo ja yksinkertainen tehtävä suoritettavaksi mulle - en siis mitenkään voinut möhliä mitään.Musavideo oli jätkien ensimmäinen ja se kuvattiin Porin Palmgren - konservatoriolla.

Lauri - kitara

Juha - Pekka aka JP - laulu ja kitara

Mikko - rummut

Janne -basso

Bändin jäsenet ovat huikeita tyyppejä, joten oli kiva päästä auttamaan heitä kyseisessä projektissa. Kaikilla oli tekemisen meininkiä ja hyvä fiilis. Ei siinä montaa tuntia vierähtänyt, kun nämä kaverit olivat saaneet soitot ja laulut purkitettua. Taitavia tyyppejä kaikki!Musavideollaan he osallistuivat Porilaine bändi 2015 kilpailuun ja nyt on äänestys käynnissä. Voittaja bändi pääsee esiintymään Porispereen eli voitto olisi ennenkaikkea tälle suht tuoreelle bändille hyvin tärkeää. Jätkillä on kova halu saada tuotua musiikkiaan ihmisten tietoisuuteen ja pääsy isommille lavoille olisi lottovoitto heille.

Niinpä pyydän teitä ystävällisesti käymään tässä linkissä ja äänestämään EARTHERIA bändiä jatkoon.  

http://porilaine.satakunnankansa.fi/2015/11/19/tassa-ovat-porilaine-bandi-2015-kisan-ensimmaiset-semifinalistit-aanesta-suosikkisi-jatkoon/

Kiitos kaikille äänestäjille!

Tässä Earheria - Blood Moon video   käykää tsekkaamassa :)

https://m.youtube.com/watch?v=jOO-o2TXke4


Ja pääsin mäki play napin takaa estraadille koittamaan rumpuja x)

video- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti