tiistai 3. marraskuuta 2015

Halloween 2015

Lauantaina pidettiin kaverin kanssa oikein kunnon tyttöjen ilta. Tai oikeastaan vietettiin yhdessä melkein koko päivä ja vielä pitkälle seuraavaakin päivää.

Olimme aluksi Puuvillassa kuuntelemassa Anssi Kelan ilmaiskeikkaa. Oli muuten aivan mieletön artisti livenä, niin taitava. Huh huh sentään. Väkeä oli runsain mitoin tullut kuuntelemaan tuota musiikkitaituria. Kauppakeskus Puuvilla oli poikkeuksellisesti launtaina auki, koska se vietti 1-vuotis synttäreitään.
Keikan jälkeen meidän oli tarkoituksena käydä kiertelemässä liikkeitä mutta ihmisiä oli joka puolella niin mahdottoman paljon, että hautasimme shoppailu haaveet. Niinpä suuntasimme syömään ravintola Wanha Juhanaan. Valitsimme molemmat listalta sienipastan, joka sai meiltä täydet pisteet.

Ravintolasta päätimme siirtyä lasillisille Havanaan.


Havanasta jatkoimme matkaa meille. Voi veljet, meillä riitti pähkäilyä viinipullon avaamisessa. Olin vahingossa ostanut pullon, jossa ei ollutkaan kierrekorkkia. Meistä kumpikaan ei ollut aikoihin käyttänyt viinipullon avaajaa ja varsinkaan semmoista, mitä meiltä löytyi. Mietimme, ettei se nyt vaikeaa voi olla mutta olipa sittenkin. Pullo ei vaan millään auennut useista yrityksistä huolimatta. Tietysti piti ottaa tässä kohtaa apuun kaikkitietävä google. Sieltä löytyi monia videoita, miten saa viinipullon auki ilman avaajaa. Näppärinä päätimme koittaa kynällä ja puukolla avaamista mutta ei hitto niilläkään saatu pulloa auki. Epätoivo siinä kohtaa oli jo melkoisen suuri mutta emme luovuttaneet. Suomalaista sisua selkeästi löytyi tai sitten meillä oli kauhea jano x). Keräsimme viimiset toivon rippeet ja yritimme vielä avaajan kanssa. Kuin ihmeen kaupalla avaaja osui oikeaan kohtaan ja saimme pullon auki. Hitsi, mikä voiton riemu siitä syntyi - me saimme pullon auki!!!

Iltaan mahtui myös karaokea ja tanssimista. Kertakaikkiaan mahtava ilta oli. Pitkän sairastelun jälkeen oli kiva päästä tuulettumaan.

- Laura   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti