perjantai 2. lokakuuta 2015

Eero Aarnio Wuff-valaisin

Selailtiin viikko sitten Anttilan kuvastoa ja eiköhän sieltä silmiin pistänyt Eero Aarnion suunnittelema Wuff-valaisin. Valaisin oli hyvässä tarjouksessa, joten pakkohan se oli tilata NetAnttilasta. Jo viime vuonna törmäsin netissä seikkaillessani Wuffiin mutten silloin sitä jostain syystä tilannut, vaikkakin se miellytti suuresti silmää. Mutta nyt se on täällä!!

Wuff-valaisin on kulmikkaampi kuin Aarnion suunnittelema Puppy. Wuffia on saatavilla myös ei-lampullisena. Värivaihtoja tällöin on mielestäni kolme; musta, valkoinen ja punainen. Wuff-valaisimia on vain valkoisia, tietääkseni.

En tiedä, miten oon niin kauheesti mieltynyt näihin Aarnion suunnittelemiin muovihahmoihin mutta mun mielestä ne vaan on hauskoja sisustuksessa. Ja onhan hyvä tukea suomalaista designia.


Wuff-valaisin valaisee yllättävän hyvin koko huoneen, vaikka onkin kooltaan melko pieni. Ihan yllätyin. Valo on kirkas.
Meillä oli ennestään tuo musta Puppy, joten nyt se sai vihdoin leikkikaverin itselleen. Sen ei siis enää tarvi olla yksin x)

Mä olen taaaaaaas flunssassa. Hitto sentään. Mies toi kertausharjoituksista kotiinsa flunssan tuliaiseksi, great!!  Just nyt en ehtis olla kipeä mutta eihän flunssa ikinä kysy aikaa, milloin voi iskeä. Tähän ketutukseen sain lievennystä ihanista ruusuista, joita mies antoi <3
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti