sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Terveiset Leviltä

Otettiin oikeen kunnon irtiotto arjesta ja lähdettiin Leville. Lapissa, jos jossakin, oikein sielu lepää. On se aivan mieletön paikka. Vaikka matka sinne on hirmuisen pitkä, niin on se kaiken sen arvoista.

Ajomatka Leville sujui suht hyvin. Mitä nyt bensa meinasi loppua moottoritiellä aamuyöllä mutta sehän on pikku juttu se. Hirviä ja porojakin näkyi matkan varrella. Onneksi silmät olivat tarkkana ja kolarilta vältyttiin. Voi veljet, miten iso hirvi onkaan, kun sen näkee köntystelevän ihan auton nokan ohi. Siinä hieman sydän pompsahti kurkkuun. Onneksi aamu oli juuri valjennut, kun nuo kaksi metsän valtiasta päättivät lähteä ylittämään tietä.
Yövyimme kylpylähotelli Levitunturissa. Meneillään oli ruskaviikot, joten väkeä oli liikenteessä jonkin verran. Kiertelimme kauppoja ja kuppiloita, söimme, vaelsimme tunturilla, lilluimme kylpylässä ja nautimme olostamme. Ah, niin ihanaa. Se hiljaisuus, luonto, ihmiset, kaikki, niin täydellistä.


Mä olin taas kerran pakannut matkalaukkuun niin turhaa kamaa aivan liikaa. Koko reissun olisi hyvin pärännyt tuulipuvulla. Mutta pakkohan mun oli pakata mukaan korkkarit sun muut turhakkeet. En ikinä opi. Ehkä yhtenä iltana niille oli käyttöä. Muuten mentiinkin aikalailla tuulipuku koodilla. Niin rentoa.


Se huono puoli matkassa oli, että se meni liian nopeasti. Mieltä kuitenkin lämmittää ajatus siitä, että ensi vuonna uudestaan.

Nyt jaksaa taas paremmin, kun on akut ladattuna. Mulla on pitkät vapaat töistä. Menen vasta ensi sunnuntaina töihin. Nyt odotellaankin seuraavaksi keskiviikon tyky risteilyä :)

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti