perjantai 25. syyskuuta 2015

Piknik TYKY - risteily

Tyky - risteilystä selvitty. Viime tyky - risteily oli aivan huippu mutta niin oli tämäkin. Meen työporukka on vaan niin parasta !!

Olimme piknik - risteilyllä, joten yötä emme laivalla viettäneet. Päivälle tuli pituutta, koska herätys mulla oli klo: 4.15. Hitto, mikä aika herätä. Enkä muutenkaan saanut kunnolla nukuttua. Onneksi meikillä sai tehtyä ihmeitä aikaiseksi väsyneeseen feissiin.

Bussi lähti klo: 5.45 työpaikan pihasta. Bussimatka meni aivan mielettömän nopeasti. Tietysti, kun hyvässä seurassa oli.

Satamaan päästyämme hain työkaverini kanssa koko porukalle maihinnousukortit. Mä olin tietysti unohtanut varausnumeron työpaikalle, joten nimellä yritin saada virkailijalta meen liput. Noh, eipä ollu varausta mun nimellä. Siinä sydän pomppas hippasen kurkkuun ja ajattelin sekunnin murto-osan, että hyvä minä onnistuin ja tein sen taas - olen möhlinyt jotain. Mutta varaus oli meen työpaikan nimellä - of course.

Menomatka Maarianhaminaan taittui Viking Amorellalla. Mä olin aivan naatti, kun pääsin istumaan kokoustilaan. Pystyyn nukahtamista esti sihteerinä oleminen. Tein muistiinpanot meen keskusteluista. Mahdankohan mitään selvää niistä näin jälkeenpäin saada. Kokouksen lopuksi suoritimme kaikki lääkenäytön ;)Ns virallisen osuuden jälkeen päästiin Buffettiin syömään, ja tietenkin juomaan. Voi veljet, miten hyvää ruokaa siellä oli. Ja se valkoviini - nam !!! Puhumattakaan jälkkäripöydästä - taivas. Pyörimme buffetista ulos.


Syömisen jälkeen olikin aika vaihtaa laivaa. Matka jatkui Viking Gracella takaisin Turkuun. Ei voi muuta, kun ihailla sitä laivaa. On se vaan niin hieno ja tyylikäs, värikäs myös. 


Hauskaa pidettiin porukalla ja ajauduttiin myös pelaamaan Bingoa x)) hahahaaa, oli ihan mahtavaa. Pääpottia ei tullut mutta eräs työkaveri sai jonkinmoisen summan. Meteliä pidettiin ainakin niin paljon, että kyllä mummot ja papat välillä antoi melkoista öögaa meille :D Bussimatka Poriin meni lauleskellen. Oli puhetta jatkoista mutta väsy vei voiton. Ei siis voinut muuta kuin mennä kotiin peiton alle - musta on tullut vanha. 

Taas yksi mahtava ikimuistoinen päivä työkavereiden kanssa <3 ihanaa. Seuraavaa matkaa odotellessa.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti