keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Äidin juhlat


Ohi syyskuuun ... tidididii ... aika menee vauhdilla, huhheijaa, eihän tässä pysy lainkaan perässä. Vaikka kovaa vauhtia mennään syyskuuta eteenpäin, niin palaan tällä postauksella kesäisiin fiiliksiin.


Äidin viiskymppisiä vietettiin elokuun alussa Porissa pienellä porukalla. Juhlat pidettiin yhdellä saunatilalla. Ilmat suosivat meitä; aurinko paistoi ja oli lämmintä. Aivan unohtumaton ilta.Asuksi juhliin valitsin minkäs muunkaan, kun maximekon. Että mä rakastan maximekkoja. Niissä vaan on sitä jotakin. Voisin täyttää vaatekaappini pelkästään niillä :D okei, ehken sittenkään.
Äiti teki juhliinsa salaatit itse ja loput tarjottavat hän tilasi Petras Cafesta. Kerrankin ruokia oli juuri sopiva määrä, eikä liikaa. Yleensä äidillä on tapana tehdä ruokaa aivan kauheat määrät, siis aivan. Ruuat olivat todella hyviä ja niitä syötiin illan aikana moneen otteeseen.

Tottahan toki juhlissa piti olla hieman juomatarjoiluakin. Raparperibooli oli yllättävän hyvänmakuista!!! Ehdottomasti kokeilemisen arvoista.  Ja kuohari - Spumante - täydellistä.

Mä ja miekkonen oltiin järjestetty äidille yllätykseksi juhliin lauluesitys. Mä lauloin ja mies soitti kitaraa. Äiti tykkäs tosi paljon meen ohjelmanumerosta - ei osannut lainkaan odottaa sellaista. Kyyneliltä ei vältytty.Esityksen jälkeen annettiin äidille meen ostama lahja - Michael Korsin laukku.
Loppuehtoo menikin puheensorinan ja karaoken merkeissä. Kun meen suku on paikalla, voin taata, ettei hiljaisia hetkiä juurikaan ole. Ollaan sen verran puheliasta sakkia - ja kovaäänisiä. - Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti