perjantai 21. elokuuta 2015

Yyterissä


Meillä oli ystäväni kanssa suunnitelmana mennä tänäänkin ottamaan aurinkoa Kirjurinluotoon. Toisin kuitenkin kävi. Nimittäin emme löytäneet mistään autopaikkaa. Tien vierustat ja parkkipaikat olivat aivan piukassa autoja. Kirjurinluodossa järjestettiin armeijan vala. Eihän me semmoista muistettu.

Siinä sitten hetken kierreltyämme päätimme suunnata auton nokan kohti Yyteriä. Emme kumpikaan ole siellä tänä kesänä käynyt, joten olikin jo korkea aika. Eli toisaalta onni onnettomuudessa.

 Yyterissä tuuli jonkin verran mutta oikeastaan se oli hyvä. Ei tullut liian kuuma siinä viltillä makoillessa. Uimaan ei menty, koska eihän meillä ny mitään pyyhettä mukaan pakattuna ollut. Ja vaikka olisikin ollut, en usko että olisin tarjennut menemään ;D Kolmisen tuntia siellä vierähti ihan hetkessä. Oli niin kivaa. Hyvä seura ja aivan mielettömän kaunis maisema, mikä sen parempaa.

Suostuttiin vastailemaan tutkimukseen. Oli ollut kuulemma vaikeuksia löytää rannoilta ihmisiä alkukesästä, en yhtään ihmettele, mutta näillä keleillä onneksi löytyy


Kohta startataan auto kohti Ahlaisten mökkiä. Tästä aurinkoisesta päivästä saa siis oikein kunnolla nauttia tänään. Mahtavaa!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti