perjantai 14. elokuuta 2015

Louis Vuitton Neverfull Damier Azur

Se on siinä. Louis Vuitton Neverfull. Ah, I'm in heaven. Kauan tästä olin haaveillut ja vihdoin toteutuin haaveeni. Ei kuitenkaan ollut mitenkään helppoa päätyä kyseiseen laukkuun. Mulla oli aivan toinen laukku mielessä, kun liikkeeseen astuttiin. Hurjasti pienempi, mitä Neverfull. Ja oikeastaan myös huivia lähdin hakemaan.


Pitkän mietinnän jälkeen kuitenkin päädyin Neverfulliin. Se on huomattavasti käytännöllisempi, kuin laukku, mitä aluksi ajattelin. Laukkuun mahtuu hyvin kaikki tarvittava. Ja sen voi ottaa mukaan melkeinpä mihin vaan. Sain toki samalla myös pienemmän laukun, koska Neverfullin mukana tuli clutchi.
Kuosi ja väri oli mulle heti selvää. Halusin ehdottomasti Damier kuosisen laukun ja väriltään laukun piti olla vaalea. Niinpä Neverfull Damier Azur tarttui matkaani. Ainut huono puoli vaaleassa laukussa on, ettei sitä tule varmaankaan käytettyä kuin kesäisin. Ja tietysti lika näkyy siinä helpommin, mitä tummassa. Myyjä varoitti pitämästä laukkua uusien farkkujen kanssa. Onhan se tietysti selvää, että sininen väri nappaa heti laukkuun kiinni.
Halusin personalisoida laukun omilla nimikirjaimilla. Palvelu oli aivan mahtavaa, sain nimikirjaimet laukkuun saman päivän aikana, vaikka heillä oli kiire. Ei siis tarvinnut ajaa parin päivän päästä uudestaan Helsinkiin hakemaan laukkua.

Tänään pidetään tuparit meen työkavereille. Olen koko aamun touhunnut kaikkea - huh, on kuuma, soijjaa pukkaa. Aikalailla valmista alkaa olemaan. Kuudelta vieraat saapuvat ja juhla voi alkaa!! Jes.

Hyvää viikonloppua kaikille <3

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti