torstai 20. elokuuta 2015

Kyllä täällä tarkeneeSain yllättäen tämän päivän vapaaksi töistä, koska suostuin eilen jäämään vielä oman aamuvuoron jälkeen iltavuoroon. Nyt mulla on kahden vapaapäivän sijasta kolme, kelpaa. Ja ilma on mitä mahtavin. Aurinko paistaa ja lämpöä riittää. Linnut visertää ja elämä on ihanaa, vai miten se menikään... mut eniveis..

Heräsin aamulla aikasin ja tein pitkästä aikaa juoksulenkin. Tarttis nyt taas ahkerasti alkaa lenkkeilemään, jotta kesälomakilot sais kyytiä. Onneksi helpottaa tieto siitä, että ne lähtee hyvinkin helposti. Kesälomalla tuli nimittäin syötyä melkoisen vapaasti, joten normaali arkiruoka ja herkut pois pitäis auttaa saamaan vaakalukemaa alaspäin. Ja tietysti urheilu, mutta ruokavaliohan on se kaiken a ja o.

Koska on näin kaunis auringon paiste, lähdimme ottamaan ystäväni kanssa aurinkoa Kirjurinluotoon. Oli muuten tämän kesän ensimmäinen auringon palvominen mulle. Yleensä olen aloittanut auringossa makaamisen heti, kun vähänkään on tarjennut. Eihän se runsas auringon palvominen terveellistä ole, kaikki tietää sen. Mutta ihan hauskaa ajanvietettä se on, varsinkin ystävän kanssa.
- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti