lauantai 8. elokuuta 2015

Juhliin valmistautumista

Eilen oli aivan synti istua autossa monta tuntia siinä kauniissa ilmassa. Vitsit, miten nätti ilma olikaan.

Matkalla Uuteenkaupunkiin oli pakko (siis ihan pakko) pysähtyä Rauman ABC:llä jäätelölle. Istuttiin hetki terassilla nauttimassa auringosta. Ei olisi lainkaan huvittanut mennä takaisin kuumaan autoon. Mutta pakko se vaan oli, kun mamma odotti meitä Ukissa. Onneksi sentään ilmastointi on keksitty! Muistan ajan, kun semmosta ei mun autossa ollut. 
Autossa on niin siistiä kuunnella musaa lujaa!! Ja mikäs sen sopivampi kappale eiliseen olikaan, kun JVG - tarkenee. Ah, niin helmi biisi. 

Ukissa vietettiin aikaa ehkä pari minuuttia. Sen verran, että kannettiin 
äidin kamat (joita oli ihan överipaljon) autoon ja taas matka jatkui.

Käytiin hakemassa Lahden kylän puutarhamyymälästä vihanneksia, kasviksia, perunoita ja kananmunia. Siellä oli semmoinen itsepalvelutiski käytössä. Eli sai valita itse ottamansa tuotteet ja maksaa kassalippaaseen. Ei siis ollut lainkaan henkilökuntaa paikalla. Aivan mahtavaa luottamusta ihmisiä kohtaan. 

Siitä matka jatkui ja päästiinpä jopa Laitilan ABC:lle asti. Haettiin hieman matkajuotavaa juhlan kunniaksi.
Porissa ilta kuluikin eri kaupoissa ravatessa ja juhlapaikalle tavaroita viedessä. Nukahdin ihan samantein, kun sänkyyn pääsin.

Nyt on juhlavalmistelut täydessä tohinassa. Kauppaan pitäisi taas lähteä ostamaan viime hetken ostokset ja muut mitä eiliseltä unohtu ostaa.

Hyvää lauantaita! Toivottavasti lämmintä riittäisi tällekin päivälle.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti