sunnuntai 2. elokuuta 2015

Anna-Karolina ja Tuomas 01082015

Eilen juhlittiin Anna-Karolinan ja Tuomaksen häitä. Heidät vihittiin Keski-Porin kirkossa ja hääjuhla oli Ruosniemen Koitossa. Ilma oli aluksi sateinen ja pilvinen mutta illalla aurinko paistoi miltein pilvettömältä taivaalta. Oli aivan mielettömän hauskat häät, varsinkin yöllinen karaoke oli ihan huippua. Ja ruoka, voi veljet, ihan parasta. Häistä sai melkein kieriä ulos, koska tuli syötyä aivan yli paljon. Päivä oli kaikin tavoin onnistunut ja hääpari näytti yhdessä hyvältä <3

Asuksi häihin valitsin mustavalkoisen jumpsuitin mekon sijasta. Asun kruunasi korkeakorkoiset bling bling kengät. Laukuksi valikoitui vaalea Louis Vuittonin clutch.Hääparin vihkikaava oli kaksikielinen, koska morsian on suomenruotsalainen.
Vihkimisen jälkeen hääpari lähti valokuvaukseen. Meillä oli noin tunti aikaa, joten päätimme mennä kasiblancaan yksille. Meidän ystävä Sami oli koko päivän kuskinamme. Kiitos Sami.


Ruosniemen Koitossa siis pidettiin hääjuhla. Häissä oli melkoisen paljon väkeä mutta kaikki sujui todella hyvin. Pöydissä olevista hääohjelmista pystyi seuraamaan päivän tapahtumat. Ohjelmanumerot olivat kivoja. Erityisesti mieleen jäi häävalssi, se ei ollut ihan tavallinen tanssi. Nimittäin yhtäkkiä musiikki vaihtui toiseksi , morsiusparin valssaus keskeytyi ja tanssiliikkeet muuttui discotanssiksi. Häävieraiden reaktiota oli kiva seurata tämän tapahtuman aikana, tuli heille ihan puskista. Hauskaa.


Kiitos Anna ja Tuomas mahtavista häistä <3 ja onnea teille vielä <3

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti