sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tervetoloo Helsinkiin, sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii!

Keskiviikkona käytiin piipahtamassa Helsingissä. Se oli semmonen pikavisiitti, aamulla lähdettiin aikaisin ajamaan ja illalla tultiin takaisin Poriin.

Kävimme autoliikkeessä koeajamassa nettiautosta bongattua autoa ja ostimme kyseisen auton. Vihdoinkin Nissan Juke on meidän. Se on kyllä melkoinen sammakkoauto ja jakaa hyvin paljon mielipiteitä juuri ulkonäkönsä vuoksi. Mä oon aina digannu kyseisestä autosta. Se erottuu kyllä massasta persoonallisen ulkonäkönsä vuoksi. Mageen ulkonäkönsä lisäksi sitä on hyvä ajaa.Autokauppojen jälkeen suuntasimme keskustan vaateliikkeisiin. Tietysti mun oli päästävä käymään Louis Vuittonin liikkeessä. Mulla oli liikkeeseen mennessäni selkeä ajatus, mitä ostaisin, tai ainakin luulin niin. Poistuin liikkeestä kuitenkin aivan täysin erilaisen asian kanssa.
Nyt on niin sunnuntai fiilis ko olla ja voi. Ilma on harmaa ja aamulla heräsin järkyttävään pään särkyyn. Syy särkyyn oli eilinen karaoke ehtoo Tullibaarissa. No, olipahan taas kuitenkin hirmuisen hauskaa :)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti