maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tee se itse - ripped jeans

Ollaan jonkin aikaa etitty miehelle ripped jeansejä muttei vastaan ole tullut hyviä. Niinpä päätin tehdä ne hänelle itse. Olen joskus itselleni semmoiset vanhoista farkuista tehnyt, joten tekniikka oli tuttua. Netti on täynnä ohjeita farkkujen tuunaukseen ja todella helposti ja pienellä vaivalla vanhat farkut voi tuunata aivan uudelle tasolle.

Ripped jeansien tekoon tarvitaan :

1. Farkut
2. Sakset
3. Pinsetit

+ malttia :)
Valitse farkuista kohta, johon haluat tehdä reiän.


Leikkaa kaksi yhtä suurta kohtaa vastatusten.Nypi pinseteillä leikatun kohdan päästä pitkittäis suuntaisesti lankoja pois. Varo ettet katkaise poikittais suuntaisia lankoja vahingossa. Tosin helposti niitä katkeaa samalla mutta nou hätä, lopputulos näyttää kuitenkin hyvältä.
Sitten vaan tekemään lisää reikiä ihan mihin kohtaan haluaa. Tähän reikien tekoon tulee oikein himo x)


Langan pätkiä ton tuunaamisen jälkeen on joka puolella huonetta (ainakin mä sain niitä ihan kiitettävän paljon levitettyä).


Lopputulos näytti tältä


Mun mielestä tuunaus onnistu paremmin, kuin hyvin. Farkut näyttävät nyt paljon paremmilta, mitä ennen tuunausta. Farkut ovat vanhat ja kulahtaneet, joten niiden oli jo aikakin saada uusi ilme.

Nyt siis vaan vanhoja farkkuja tuunaamaan. Toi lankojen nyppiminen on aivan älyttömän hauskaa puuhaa - aivot saa heittää narikkaan.

- Laura

2 kommenttia: