maanantai 6. heinäkuuta 2015

Extemporee polttarit

Viikko sitten maanantaina oli kyllä semmoset zembalot, että oksat pois x) en tiedä olenko vieläkään kunnolla selvinnyt niistä. Huh huh.

Kaikki lähti siitä, kun harjoittelimme hääkampauksen tekoa morsiammelle yhden kaverin luona. Oli kaunis kesäinen päivä, joten päätimme siinä samalla hieman maistella valkkaria. Tarkoitus oli tosiaan lähteä suht ajoissa kotiin mutta...

Kaveri siinä illansuussa hokasi yhtäkkiä, että täytyyhän morsiammelle polttarit pitää. No tietysti, me hölmöt mitään semmosia oltu ajateltukaan, joten siinä sitten extemporee vaihdettiin rauhallinen viini-ilta polttareiksi. Lisää väkeä liittyi seuraamme ja puolen yön jälkeen löysimme itsemme karaokebaarista laulamassa JVG - Häissä kipaletta. Meillä oli aivan mielettömän hauskaa. Ja vielä maanantai päivä. Harvoin sitä tulee kyseisenä päivänä polttareita juhlittua mutta hyvin onnistui.

Seuraavana päivänä ei ollutkaan niin hauskaa enää. Mulla oli koko päivän aivan järkyttävä pääsärky. Oikeastaan koko päivä meni sängyn pohjalla maatessa.

Tässä jotakin hyvin epämääräisiä kuvia illasta.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti