sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Annakaisa ja Sami 160715


Torstaina ystäväpariskunta meni maistraatissa naimisiin. Mä ja pari muuta heidän ystäväänsä oltiin tuota kyseistä tapahtumaa todistamassa.

Hääpäivänä hain morsiamen meille aamulla ja laitoin hänelle kampauksen. Oltiin varattu hyvin aikaa kampauksen tekemiseen, joten kiirettä ei tullut missään vaiheessa ja kampaus onnistui hyvin. Otettiin siinä hiusten laiton lomassa hieman jännitystä lieventävää juomaakin. Sen verran paljon morsianta tuntu jännittävän.
Puolen päivän aikoihin suunnattiin maistraattiin. Siinä pihalla sulhasta ja muuta seuruetta odotellessamme, piipahdimme Suomi Areenan lavalla ottamassa muutaman valokuvan.

Maistraatissa hääkaava oli melkoisen lyhyt, noin 3minuuttia kesti. Mutta mitä sitä nyt pitkään tarviikaan jaaritella - tahdon, tahdon ja se on siinä.

Hääkuvat otettiin Kokemäenjoen rannalla. Kuvausten jälkeen suuntasimme Amarillon terassin kautta ravintola Galleen syömään.

Gallessa meille tuli aivan huikea idea. Sulhanen ja morsian halusivat vaihtaa rennompaa vaatetta päälle mutta eihän vaihtovaatteita tietenkään ollut mukana. Niinpä keksimme shoppailuhaasteen. Eli jokaisen käytössä oli max 40e rahaa ja sillä piti saada koko vaatekerta uusiksi. Aikaa oli tunti. Paikaksi valikoitui keskustan kauppakeskus Isokarhu ja yhdestä liikkeestä piti löytää vaatteet. Se, joka käytti vähiten rahaa, oli voittaja.

Matkalla Isokarhuun törmättiin niin mageeseen esittelyautoon, että oli pakko pysähtyä testaamaan.
Minä ja morsian suunnistimme etsimään vaatteita Cubukseen, sulhanen Dresmanniin ja Päivi Kapphalliin. Me saimme Cubuksessa heti todella hyvää palvelua, myyjä oli ihan messissä meen haasteessa. Me kaikki selvittiin alle tunnissa ja ketään ei ylittänyt sovittua rahasummaa.
Haasteen voitti Päivi. Hänen vaatteensa maksoivat vain 15e. Mun vaatteet makso 19,90e. Morsiamen vaatteet 33e ja sulhasen 39.90e. Toisaalta sulhanen sai rahalla eniten vaatteita; boxerit, farkut,t-paidan ja kauluspaidan.

Nautimme suunnattomasti haasteesta ja illan aikana kävimme monesti läpi kyseistä tehtävää x) Päivä oli kaikin puolin onnistunut ja ilmakin suosi meitä.
ONNEA VIELÄ ANNAKAISA & SAMI <3

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti