perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tuparit/synttärit
Keskiviikkona vietimme tupareita/mun synttäreitä. Meidän kanssa juhlimassa oli joku kymmenkunta kaveria. Aika vierähti ihan yhtäkkiä, joten yöelämään ei lähdetty. Juotiin, syötiin, pelattiin ja vietettiin aikaa yhdessä. Oli kiva ilta. Naapureilla ei varmasti ollut yhtä kivaa, saatettiin pitää hieman liikaa meteliä.


Daim muffinsseja


Coctail piirakat + munavoi = parasta

Tonnikalapastasalaatti

Irma booli
Tästä mukista join boolia 18-vuotis bileissäni. Nyt se pääsi kymmenen vuoden tauon jälkeen taas esille Asuksi valikoitui leopardikuosinen maximekko. Tämä mekko ei montaa kertaa päälläni ole ollut, vaikka tykkään siitä todella paljon. Toi kuosi on vaan niin <3
Seuraava päivä menikin melkein kokonaan löhötessä. Mulla oli jäätävä päänsärky, yöks. Onneksi Burana on keksitty!! Ja tietysti krapulamättöä piti saada, niinpä söimme koko päivän erittäin epäterveellisesti; pizzaa, sipsii, karkkii. Tänään tuo mättö on tuntunut kropassa. Mulla on nimittäin sattunut koko päivän vatsa. En kert ole hetkeen tommosia määriä syönyt, joten elimistö saattoi olla hieman ihmeissään eilisestä mättäämisestä. Toivottavasti muistan tän olotilan, kun seuraavaks tekee mieli tommosia määriä syyä.

Huomenna lähden pikkuveljeni kanssa Uuteenkaupunkiin. Mennään äitiä moikkaamaan ja sunnuntaina on mun kummitytön ristiäiset. Nyt pitäis viel miettii asu ristiäisiin. En tiedä yhtään, mitä päälleni laitan. Toivottavasti täsä illanmittaan sekin asia selviää.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti