tiistai 9. kesäkuuta 2015

Seitsemäs viikko

Eilen työpäivän jälkeen teimme asunnolla viimeistelytyöt. Ostimme viime viikolla Kodin Terrasta pienipäisen siveltimen tarkkaa maalaamista varten. Yksi sivellin maksoi melkein 5 euroa. Eilen kävimme Tokmannilla ja sieltä löysimme paketin, jossa oli kuusi erikokoista sivellintä. Paketin hinta oli kolme euroa. Siveltimet eivät olleet tarkoitettuja remppaa varten, mutta hyvin niillä onnistui seinienkin maalaaminen.

Tänään siivosimme koko asunnon ja veimme jo muutaman muuttolaatikonkin. Huomenna viemme lisää. Päivistä meinaa vaan tunnit loppua ihan kesken. Varsinkin, kun yrittää kiireellä aamuvuoron jälkeen tehdä niin paljon, kun jaksaa. Iltaisin olen ollut aivan poikki. Onneksi huomisen jälkeen on kaksi vapaapäivää.

Eilen alkoi seitsemäs viikko dieetistä. Onpa aika mennyt nopeeta. Ruokailut ovat menneet välillä vähän huonosti, nimittäin kiireiden vuoksi en ole ehtinyt syömään kaikkia päivän aterioita. Enkä myöskään ole ehtinyt käymään salilla tarpeeksi. Täytyy vaan olla itselle armollinen ja todeta, että nyt elämä on hetken melkoisen hektistä mutta kohta se tästä tasaantuu. Sitten on taas enemmän aikaa itselle ja muille. Ystävienkin näkeminen on jäänyt niin vähälle viime aikoina, se harmittaa. Tiedän ystävien ymmärtävän.

Tossa yksi päivä naureskelin, tai oikeastaan teki mieli itkeä, mun annoskokoa. Katsokaas, miten naurettavan pieni riisimäärä mun kipossa oli.Tossa pienessä määrässä on muka 70g riisiä. No, vaaka tuskin valehtelee, joten jouduin tyytymään tommoseen määrään, kun toinen sai vetää riisiä oikein järkyttävän kasan :D mut sit taas täytyy miettiä, että kumpikohan sitä painoa yrittikään pudottaa? Niinpä, joten valittamatta tässä pitäisi olla. Ei mun annos onneksi enää niin pieneltä näyttänyt, kun siihen lisäsi kanat ja vihannekset. Hyvää oli, nam.


Autokin on nyt sitten katsastettu ja saatu hyväksytty - leima paperiin. Jes. Viime viikolla työkaverin mies korjasi sen ja eilen vietiin se katsastukseen. Nyt taas voi hyvillä mielin ajella.

Hyvää alkanutta viikkoa!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti