tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kummitytön ristiäiset

Lauantaina lähdimme veljeni kanssa kohti Uuttakaupunkia. Aluksi meinas päänvaivaa tuottaa sinne matkustaminen, sillä autoni on vieläkin rikki. Onneksi isä lainasi autoaan meille. On muuten elämä ollut yllättävän hankalaa ilman autoa, kun on tottunut siihen, että oma auto on aina käytettävissä.
Päästyämme Ukiin menin heti ystäväni luokse harjoittelemaan seuraavan päivän juhlia varten kampausta hänelle. Olin lupautunut laittamaan hänen hiuksensa ristiäisiä varten. Aika nopeasti pääsimme yhteisymmärrykseen kampauksesta. Ystävälläni oli toive, ettei kampaus ole tiukka, eikä mikään yli juhlallinen.Loppuilta menikin äidin luona, myös pari äidin ystävää tuli meidän kanssa iltaa istumaan. Oli kiva tavata heitäkin pitkästä aikaa.

Sunnuntaina heräsin aikasin ja lähdin laittamaan ystäväni ja hänen tyttärensä hiukset. Kampaus onnistui hyvin ja varsinkin paksu letti keräsi ristiäisissä huomiota. Ristiäiset menivät hyvin. Vauva sai kauniin nimen ja minä aivan mielettömän suloisen kummitytön <3
Ristiäisten jälkeen lähdimme ajamaan takaisin Poriin. Oli mukava viikonloppu Uudessakaupungissa. Aika vaan vierähti hyvin nopeasti.Poriin päästyäni lähdin hakemaan isää mökiltä Ahlaisista. Matkalla oli niin mahtavat maisemat, että oli ihan pakko pysähtyä kuvaamaan.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti