perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hyvää Juhannusta

Eilen oli hyvin tehokas vapaapäivä. Heräsin aamulla jo klo:7.00 ja lähdin juoksulenkille. Oli mahtava fiilis juosta, ilma oli kaunis ja juoksu kulki yllättävän hyvin. Olen viimeksi käynyt juoksulenkillä toukokuun lopulla. Mun oli pakko antaa jalan rasitusvamman kunnolla parantua ja nyt se tosiaan on PARANTUNUT. Nimittäin, ei tuntunut missään kipua. Ah, miten mahtavaa. Ainoa miinus juoksulenkillä oli se, kun näin linnunpoikasen tiellä. Raukka oli varmaankin tippunut pesästä. Siinä se uikutti ja mulle tuli paha mieli :/


Näissä maisemissa kelpaa juosta

Juoksulenkin jälkeen lähdin koiran kanssa lenkille. Jaksoin vielä lenkin jälkeen lähteä salillekin.


Toi hierova tuoli on salitreenin jälkeen ihan parasta

Loppupäivä oli myös erilaista ohjelmaa täynnä. Paljon sitä ehtii yhdessä päivässä touhuamaan, kun vaan herää aikaisin.

Tänään olin aamuvuorossa töissä. Oli mukava mennä töihin, kun osastoa oli koristeltu koivuilla ja kukilla juhannus teeman mukaisesti. Osa työntekijöistä laittoi myös kukkaseppeleen/-koristeen päähän.Töiden jälkeen suuntasimme salille, kyllä, juhannusaattona kuntosalille !!! Eipä ole tämmöstäkään koskaan ennen tapahtunut. Salilla sai olla hyvinkin rauhassa :D Ei tarvinnut jonottaa mihkään laitteeseen.

Montaakaan kenkäparia ei ollut aulassa
Hitsit, mikä kaatosade alkoi, kun lähdimme polkemaan salilta kotiin. Olimme aivan litimärkiä, kun pääsimme kotiin. Oikein kunnon juhannussää taas, huh huh. Mutta ei siinä voinut muuta, kuin nauraa. Oikeastaan aika virkistävää oli.Housut ja kengät oli aivan litskat. 


Ilta menee rennosti kotosalla, koska huomenna taas aamuvuoro kutsuu.

Hyvää juhannusta kaikille <3

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti