lauantai 20. kesäkuuta 2015

Fitfarm Fit BarTämän dieetin aikana on tullut tutuksi proteiinipatukat. Olen välipalaksi välillä semmoisen syönyt ja joskus hirveään makeannälkäänkin.

Mikään proteiinipatukka ei ole maistunut yhtä hyvältä, kuin Fitfarmin Fit Bar proteiinipatukat. Voi hyvää päivää sentään, miten ne voikaan olla niin täydellisen makuisia. Ne maistuvat juuri siltä, mitä lupaavat eli suklaa maistuu suklaalta ja punaiset marjat marjoilta. Monissa proteiinipatukoissa maistuu vahvasti läpi juuri se protskun maku mutta ei näissä.

Fit Bar makuja on viisi erilaista (en ole ainakaan muihin törmännyt missään); suklaa, juustokakku, punaiset marjat, jogurtti-aprikoosi ja sitruuna-lakritsi. Näistä olen maistanut kaikkia muita paitsi sitruuna-lakritsia. Kaikki ovat olleet yhtä herkullisen makuisia. En edes osaa valita suosikkia.

Keskimäärin patukoissa (35g) on:

Kaloreita on 135kcal
Rasvaa 3,5g
Proteiinia 11g
Hiilihydratteja 15g, joista sokereita 10g

Kaikkien Fit Farmin patukoiden koostumus on ollut miellyttävän pehmeä. Helposti patukka menee laukussa "muussiksi" mutta ei se mua ole haitannut, yhtä hyvältä se silti maistuu. Jos jääkaapissa niitä säilyttäisi, varmasti koostumus olisi jämäkämpää.Prismassa yksi Fit Bar maksaa muistaakseni 0,99e ei siis mikään ihan suolanen hinta, kun vertaa muihin proteiinipatukoihin. Mun täytyy kyllä vielä metsästää jostain käsiini se sitruuna-lakritsi maku. Prismassa ainakaan sitä ei viimeksi ollut.

Onko muilla samanmoisia kokemuksia näistä?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti