keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nopea piipahdus Turussa

Voi veljet, miten jännittävä Suomen peli oli eile. Huh heijaa sentään. Oltiin kaverin luona katsomassa ja voi naapuri parkoja. Ihme, ettei ketään tullut valittamaan meen karjumisesta, niin lujaa välillä (koko ajan) huudettiin. Seinään kyllä joku koputti monta kertaa mutta ei me vaan pystytty olee hiljaa. Katsotaan, miten huomenna käy. Aivan varmasti jännä peli tiedossa!!

Tänään herättiin aamulla aikaisin ja lähdettiin käymään Turussa. Haettiin sieltä kitara. Hetkeen ei ole Turussa tullut piipahdettua. Nyt kylläkin kyseessä oli melkoinen pikavisiitti, ei edes kaupungissa tullut kierrettyä. Ilma oli aivan hirveä, vettä satoi kaatamalla. Onneksi ei ollut aikaa lähteä kiertelemään kaupungille.


Matkalle tekemistä

Hieman erilainen matkaeväs, mihin olen tottunut. Hyvältä maistu.

Mun autoni oli juuri passeli tolle kitaralaukulle

Tällainen peli laukun sisältä paljastuu

Takaisin tulo matkalla poikettiin kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Olis hyvin voinu sen kiepin jättää tekemättä. Vietettiin siellä aikaa varmaan puoli tuntia ja todettiin, ettei siellä ole mitään. Noh, rahat säästy.
Kotiin päästyä syötiin ja otettiin päikkärit. Herätyskello oli soimassa kolmelta mutta havahduin kymmentä vaille neljä. Paniikki melkein iski, koska mulla oli sovittu tapaaminen neljältä. Ei siinä voinu muuta tehdä, kuin nousta ylös ja lähtee samantien. Mä niin vihaan lähteä kiireellä.

Illalla tein dieettiruokia ja kävin juoksulenkillä.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti