torstai 21. toukokuuta 2015

Neljäs viikko meneillään
Neljättä viikkoa mennään dieetissä ja tämä viikko on ollut todella haastava. Aiempina viikkoina mulla ei ole ollut juurikaan mielitekoja mutta nyt on ollut. Mun on tehnyt mieli mm. irtokarkkeja, leipäjuustoa ja lidlin rustico sämpylöitä (kyllä, juuri vain niitä) Ja tietysti valkoviiniä. En ole kuitenkaan sortunut, en ole edes ajatellut lähteväni sille linjalle.

Viikonlopusta tulee mulla todella vaikea koettelemus. Lähden huomenna neljän työkaverin kanssa Tampereelle likkojen lenkille. Siellä jos jossakin koetellaan mun selkärankaa. Haastavaa voi olla ruokavalion noudattaminen tarkalleen ohjeen mukaisesti mutta katsotaan, miten onnistun. Yritän ainakin kovasti. Tiedän, että vaikeaa tulee olemaan myös se, että lasissa onkin viinin/siiderin tilalla Vischyä !!

On mahtavaa lähteä vähän rentoutumaan. Harmi, että lauantaiksi on luvattu sadetta. Täytyy silti vielä viimiseen asti toivoa sääennusteen olevan väärässä. Jos ilma olisikin aurinkoinen, se olis niin helmeä. Viime vuonna oli 30 asteen helle. Sellaisessa lämpötilassa oli melko tuskaista juosta 9,5 km. Maaliin asti kuitenkin päästiin.

Viime vuonna oltiin aivan pinkkejä, nyt värinä musta. Synkkää meininkiä siis tiedossa ;)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti