sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Likkojen lenkki 2015

Likkojen lenkki 2015 DONE !! Kuten kuvasta näkyy tänä vuonna teema oli hieman synkempi; pääkallopaitaa ja -housuja, tukkaan väriä ja tummat meikit.

Lähdimme Tampereelle perjantaina työpäivän jälkeen. Ajoimme suoraan työkaverimme asunnolle, jossa majoituimme koko reissun ajan. Siellä minua odotti mikäs muukaan, kuin omien dieettiruokien valmistaminen. Olinhan päättänyt pysyä ruokavaliossa koko reissun ajan.

Reissun ajaksi lounaat ja päivälliset

Työkaveri keksi mun vaa'alle aivan muuta käyttöä 

Mun ruokasession jälkeen lähdimme Koskikeskukseen shoppailemaan. Se oli hyvin pikainen käynti, koska kello oli paljon. Shoppailun jälkeen mentiin Amarilloon. Kerta se oli ensimmäinen, kun tämä neiti istui Amarillossa pelkkä Cola light lasi nokan edessä. Noh, valintoja. Amarillon jälkeen siirryttiin Alepubiin ja sieltä työkaverin asunnolle istumaan iltaa.

Lauantaina herättiin klo 8.00 ja aamu alkoi kaurapuurolla, raejuustolla ja mehukeitolla, NAM. Siitä on tullut ihan mun lempparia. Olin jo kotona mitannut valmiiksi kaurahiutaleet ja kauraleseet pieniin purkkeihin, joista oli helppo valmistaa annos.
Aamupalan jälkeen alkoi laittautuminen.
KorvakoruHiuksiin tuli kivasti väriä väriliidulla, hiusspraylla ja glitterillä.
Laittautumisen jälkeen lähdimme Ratinan kentälle, jossa tapahtuma järjestettiin. Joiduimme jonottamaan jokusen tovin lippuja, joten emme nähneet, kuin vilauksen ensimmäisestä esiintyjästä Jonne Aaronista.


Kauaa emme ehtineet kentällä aikaa viettämään, kun meidän piti lähteä juoksijoiden alkuverryttelyyn. Kaksi meistä juoksi, kolme osallistui kävelylenkille.
Juoksu kulki todella hyvin ja oli mahtava fiilis juosta. Ilma oli aamuisen sateen jälkeen raikas. Aurinko paisto mutta tuuli todella voimakkaasti ja tuuli oli kylmä. Juoksureitillä oli mahtavat maisemat.Maaliin päästiin ajalla 57min 45sec, matkaa kertyi 9,2km.

Juoksun jälkeen meidän muu porukka odotti meitä kentällä. Kierreltiin näytekojuja ja haettiin lenkkimurkina. Mulla tietysti oli omat eväät mukana.

Banaani maistui lenkin jälkeen taivaallisen hyvältäTällaiset eväät likkojen lenkiltä sai


Jäimme kentälle odottelemaan pääesiintyjää Jari Sillanpäätä. Löysimme onneksi suojaisen paikan, johon aurinko paistoi lämpimästi. Mikäs siinä oli odotellessa.Siltsu oli aivan mahtava. Voi veljet, miten karismaattinen esiintyjä ja niin hauska lavalla. Ja mikä ääni jajaja... listaa vois jatkaa vaikka miten, ah !!

Keikan jälkeen lähdimme työkaverin asunnolle suihkuun. Tarkoituksenamme oli lähteä vielä illalla kaupungille Tampereen yöelämää katsastamaan mutta tyyny tuntui houkuttelevammalta.


Tänään heräsin jo 6.45 ja seiskan jälkeen olimme työkaverini kanssa tekemässä 5km:n kävelylenkin. Muut jäivät vielä nukkumaan.


Lenkiltä tultuamme muutkin olivat heränneet. Meidän piti käydä vielä shoppailemassa mutta joku muisti, että on helluntai, joten kaupat ovat kiinni. Noh, rahat säästyivät. Niinpä lähdimme jo aikaisin ajamaan takaisin Poriin.

Aivan mahtava reissu taas takana. Ensi vuonna uudestaan. Tänä vuonna oli kuulemma 8500 osallistujaa eli pari muuta meidän lisäksi. Olen niin tyytyväinen itseeni, kun pystyin pitämään dieettiäni reissussa. Ei se aina niin helppoa ollut mutta en sortunut.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti