tiistai 12. toukokuuta 2015

Kone Helsinki kynsilakatLähti Tokmannilla hieman lapasesta kynsilakkojen osto. Kone Helsingin kynsilakat ovat niin parhaita mun mielestä. Ja mikä parasta, ne ovat todella edullisia. Tokmannilla oli 1,99e/kpl. Tässä kolme syytä, miksi näitä aina haalin kaappiini lisää.

1. Lakka kuivuu älyttömän nopeasti, mikä tietysti on vallan mainio asia. Kuka sitä nyt pitkään jaksaa istua paikoillaan kuivattamassa kynsilakkoja. Niinpä.

2. Lakka pysyy kynnessä pitkään hyvänä. Ei siis heti ensimmäisen päivän jälkeen tarvitse taas lakata uudestaan, semmoisiakin kynsilakkoja löytyy kaapistani vino pino.

3. Värisävyjä on joka lähtöön. Itselle tulee aina suuri valinnanvaikeus, kun näihin törmää. Väriä tarttuu kynteen jo yhdellä vedolla hyvin. Usein kuitenkin laitan kaksi kerrosta, jotta saan värisävyn vielä paremmin esiin.- Laura

2 kommenttia:

  1. Kun tutustuin Kone kynsilakkaan, niin jäin koukkuun kertalaakista. Hyvä ja halpa tuote. Mitä muuta voi toivoa, no tietty ettei valmistusta lopeteta, sillä useinhan käy just niin, että kun löytää hyvän tuotteen, niin se katoakkin yhtäkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta! Toivottavasti niin ei käy, nää on kert ihan huippuja :)

      Poista