tiistai 19. toukokuuta 2015

DKNY

Olen tässä jokusen aikaa oikein etsimällä etsinyt nettikaupoista Michael Korsin vaaleanpunaista crossbody laukkua. Se laukku olisi ollut kesäksi niin täydellinen mutta se on ollut jokaisesta nettiliikkeestä loppuunmyyty, tietysti !! Hitto sentään. Ja mua ottaa päähän, oikein tosiaan ottaaki. Siinä laukussa on vaan kaikki niin täydellistä; ulkonäkö, väri, koko. Mun pitää nyt ehkä niellä tappio, en saa sitä. Tai sitten joku kaunis päivä se tulee vastaan, toivotaan niin.

No eniveis, etsiessäni kyseistä laukkua eteeni ilmestyi hyvä kakkosvaihtoehto. Ei missään nimessä mitään Korsin laukun veroista mutta ihan näppärännäköinen vaihtoehto. Nimittäin DKNY vaaleanpunainen crossbody.

Mietin parisen päivää DKNY laukun tilaamista, koska mielessäni oli edelleen palava halu löytää se Korsin laukku. Päätin kuitenkin sortua tilaamaan kakkosvaihtoehdon. Viime viikon tiistaina näpyttelin koneelle tilauksen ja jo saman viikon perjantaina olisin saanut kyseisen laukun. En kuitenkaan tuolloin ollut kotona, joten sain laukun eilen.

Tilasin laukun Monnier Freresiltä. DKNY laukku näytti liikkeen sivun kuvissa vaaleanpunaisemmalta, mitä se tudellisuudessa on. Olisin halunnut sen olevan pastelli vaaleanpunainen mutta ei tämäkään väri huono ole missään nimessä, on vaan vähän tummempi. Mulla ei ole ollut tätä ennen yhtään DKNY laukkua, joten mahtava saada vihdoin ja viimein ensimmäinen DKNY laukkuhyllyä koristamaan. Ja eihän se pelkästään hyllylle jää.
- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti