maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tallinna

Hengissä ollaan, vaikkei ole hetkeen kuulunut mitään. Tallinnan reissun jälkeen olen ollut tiiviisti töissä, etten oikeastaan mitään muuta ole kerinnyt tekemään. Mutta nyt alkoi vapaat ja saa huilata. Tallinnassa tuli niin paljon kuljettua ympäriinsä ja valvottua, että hieman univelkaa reissun jälkeen oli ja varmaan on vieläkin.

Olimme Tallinnassa neljä päivää, maanantaista torstaihin. Aika meni todella nopeasti ja tuntui, että siellä olisi voinut viihtyä vielä monta päivää enemmänkin. Yövyimme Metropol hotellissa. En ollut aikaisemmin ollut kyseisessä hotellissa. Hotelli oli ihan siisti ja huone ihan ok mutta aamupala hotellissa ei ollut mistään parhaimmasta päästä. Emme silti jääneet nälkäisiksi :D Voi veljet, reissussa tuli syötyä, ja paljon. Ihan ähky olo oli aina ruokailujen jälkeen. Kävimme joka päivä eri ravintolassa syömässä ja kaikissa oli todella hyvä ruoka.

Shoppailtuakin tuli, tietysti. Löysin mm. aivan hiton mageet kengät ja vaaleanpunaisen farkkutakin. Yhtään laukkua ei onneksi tarttunut mukaan. Niitä nimittäin alkaa olla jo niin monta, etten tarvisi enään yhtään lisää.

Tallinnan yöelämääkin kävimme katsastamassa hotellin karaokebaarin verran. Viihdyimme siellä joka ilta. Karaokelistalta löytyi monta hyvää biisiä ja yhtenä iltana lauloimme monta tuntia, voi veljet, kun se oli hienoa !!

Ilmat suosivat meitä. Yhtenä päivänä taisi hetken sataa, muuten oli aurinkoista. Lähtöpäivänä istuimme Sadamarketin terassilla ja silloin tuntui, etten olisi millään halunnut lähteä takaisin Suomeen. Kuitenkin kotiin oli ihana tulla. Borta bra men hemma bäst.

Tässä reissusta joitakin kuvia.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti