sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Super Mario Bros 3

Olin yks päivä pelaamassa kummilapseni luona Nintendoa, oi kyllä, juuri sitä. Pikkuveljeni oli myös. Aikoinaan hänen kanssa olen sillä pelikonsolilla pelannut monta tuntia päivässä, aivan liian monta :D
Ehkä paras peli IKINÄ on Super Mario Bros 3. Hitto, miten hyvä se on. Sen pelin parissa saisin vieläkin ajan kulumaan helposti. Suuri kädennosto sen pelin keksijöille - on se vaan niin helmi.


Mario 3 pelissä on monta sala kohtaa tai miks niitä ny nimittäis. Sovittiin, pelin alussa, ettei käytetä niitä eikä oikaista kenttiä. Silti yhtä oli ihan pakko käyttää. Nimittäin ensimmäisen maan toisessa kohdassa on mahdollisuus kerätä elämiä vaikka miten paljon hyppimällä putkesta tulleiden örkkien päälle osumatta tietenkään kertaakaan maahan välissä. Pikkuveljeni on haka tässä, mä en.
Tämä kyseinen kikka on hyvä tietää, koska pelissähän ei ole seivaus mahdollisuutta, joten elämien loputtua joutuisi aloittamaan alusta, kamalaa

Olimme päässeet melkein viidennen maan loppuun, kunnes kummilapseni koira juoksi kovaa vauhtia nintendon ohi, sotkeutui johtoihin, ja siinä samassa pelikonsoli tippui lattialle ja kuvaruutu pimeni. Katsoimme toisiamme, olimme hetken hiljaa kunnes tajusimme, että tottahan tosiaan, pelissä ei ollut seivausta, joten kaikki lähti alusta !!!! Koira meinas saada siinä kohtaa kyytiä x)  ei hitto, näin voi käydä. Hiukan meitä otti päähän - koiraa ei.


Ehkä joku toinen kerta päästään peli loppuun asti. Onpahan ainakin hyvä syy mennä uudestaan pelaamaan.


Huomenna tämä nainen lähtee Tallinnaan, jipii.

- Laura

Ps. Hyvää naistenpäivää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti