lauantai 13. joulukuuta 2014

Vammala Tyrwää Show 2014 

Keskiviikkona olin työkavereideni kanssa katsomassa entisen työkaverimme teatteri näytöstä Vammalassa. Esitys oli nimeltään Tyrwää Show 2014. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt Vammalassa. Eikä nytkään tullut käytyä muualla, kuin teatterissa.
Esitys oli loppuunmyyty. Meidän paikat olivat aivan lavan edessä. Oli hassua olla niin edessä katsomassa esitystä. Ainakin kuuli ja näki hyvin.


Näytös oli aivan mielettömän hauska. Siinä oli erilaisia ajankohtaisia sketsejä. Naurettiin ihan kippurassa välillä. Kaikkia sketsejä emme oikein ymmärtäneet, koska ne kohdistuivat Sastamalaan. Mutta ei se haitannut.

Voi veljet, miten hyvin entinen työkaverimme esiintyi. Aivan mahtavaa oli katsoa häntä. Hän on hyvin taitava. Tietysti muutkin näyttelijät olivat. Olimme esityksen jälkeen ihan fiiliksissä ja treffasimme pikaisesti entisen työkaverimme. Ei siinä pitkään ehditty kuulumisia vaihtaa, kun täytyi jo kiiruhtaa takaisin Poriin.Kotimatkalla oli aivan kamala ajokeli. Lunta tuli taivaan täydeltä ja tuuli. Onneksi pääsimme turvallisesti kotiin. Aivan mahtava reissu oli ja toivottavasti joskus pääsemme vielä katsomaan entisen työkaverin esiintymistaitoja!

- Laura
 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti